Fear 0 Opublikowano 14 Września 2007 piszcie dlaczego jesteście na tym forum pod takim nickiem, dlaczego sobie taki wybraliście, ja zaczne mój nick wziął się z tego, że na ogół jestem człowiekiem "bojaźliwym" nie mam zaufania do ludzi, a jak wiadomo "Fear" oznacza strach, bojaźliwość Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 14 Września 2007 za dużo anime , science fiction i komiksów xDMój pełny nick to FireMan_21 , fireman mam , bo mam i już.21 to liczba dzięki "wszystko wygląda lepiej". Cytuj
marcin1197 0 Opublikowano 14 Września 2007 ja jak poczte zakładałem to był taki do wyboru :mrgreen: Cytuj
Albsup 0 Opublikowano 14 Września 2007 Alb - od Alberta - sup - super, pełny nick to Albsup - Converter (to drugie od nazwy elementu w lokomotywie elektrycznej - przetwornica, bowiem interesuję się też kolejami i transportem) Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 14 Września 2007 ja jak zakładałem sobie pocztę na wp to wymyśliłem sobie taki pseudonim żeby nie podawać prawdziwych danych. Cytuj
cavasss 0 Opublikowano 14 Września 2007 ja jak zakładałem sobie pocztę na wp to wymyśliłem sobie taki pseudonim żeby nie podawać prawdziwych danych. U mnie niemal identycznie Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 14 Września 2007 Ja mam Kamilegionista bo jestem Kamil, i jestem Legionistą. Proste Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 14 Września 2007 Mój nick też wziął sie przy zakładaniu poczty ale też go sam wymysliłem Mam na imie Mateusz więc wszystko jasne i jestem z rocznika 1992 Cytuj
ZIP 0 Opublikowano 14 Września 2007 Alb - od Alberta - sup - super, pełny nick to Albsup - Converter (to drugie od nazwy elementu w lokomotywie elektrycznej - przetwornica, bowiem interesuję się też kolejami i transportem) To teraz sie przyznajesz, że interesujesz się koleją?Ja też!! :mrgreen: O swoim nicku nic nie powiem :twisted: Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 14 Września 2007 O swoim nicku nic nie powiem :twisted: dlaczego nic nie powiesz :?: Może twój pseudonim powstał od kompresji plików wiesz .rar .zip :?: Cytuj
ZIP 0 Opublikowano 14 Września 2007 Może twój pseudonim powstał od kompresji plików wiesz .rar .zip :?: Nie to co innego :mrgreen: Kiedyś(jak byłem jeszcze mały i głupi) miałem praktycznie tylko jednego kolegę...Ma przezwisko Zmysło (od nazwiska... no i pasuje bo odkąd go znam ciągle wciskał jakieś kity i zmyślał różne historie... no i nadal to robi).Jako że byliśmy niezłymi kumplami napisał mazakiem na murze ZIP(Zmysł I Paweł).Napis został do dziś.Jakoś mi się to później spodobało i używam tego jako nicku bo nigdy nie miałem przezwiska(które by mi się podobało).Zmysło kocha fajerwerki tak samo jak ja :mrgreen: Może namówię go do zarejestrowania się na forum......tylko w nic mu nie wierzcie :lol: Cytuj
mantis 433 Opublikowano 14 Września 2007 Początkowo mówili mi kalecząco: Mati, Mani, a później Manti. Wkrótce po tym, jakiś typ z osiedla przywłaszczył sobie moje przezwisko, a potem doszła do mojego nicka końcówka "-s" i tak też powstał Mantis. Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 14 Września 2007 wszyscy i tak są ciekawi nicka wapa :mrgreen: Ja mam jeszcze kilka różnych nicków (i to także wymyślone w poczcie). Cytuj
wapster 0 Opublikowano 14 Września 2007 ehhhja wole administrować niz sie wypowiadać... chyba ze naprawde ciekawy temat jest...ok, 10lat temu wymyśliłem ta ksywke, czyli przed powstaniem tego wam dobrze znanego serwisu o podobnej nazwie...a wzielo sie to od tego ze przeczytalem kiedys o znanym amerykanskim hakerze o takim pseldonimie czy nazwisku(niepamietam) spodobalo mi sie to i mu ja powiecmy "podwedzilem" no i oto cala ta historia, nigdy jej niezmienialem i zmienic nie zamierzam, warto byc rozpoznwalnym w neci pod jedna nazwa Cytuj
Pioter 9 Opublikowano 23 Września 2007 Ja swój pseudonim wymyśliłem bardzo prosto, Piotr to moje imię, a Pioter no to taka jakby inna forma Cytuj
jano 0 Opublikowano 15 Października 2007 Jano, moj starszy kuzyn kiedys tak na mnie mowil, pozatym ze mam na imie Jasiek.Moj nick w grach to Jarhead. interesuje sie militariami. NIE KOJARZCIE MOJEGO NICKA Z FILMEM: "JARHEAD" : Cytuj
Urich 0 Opublikowano 21 Października 2007 Urich - Hmmmm dluuuuga historia Nie wiem nawet jak sie zaczyna Jakos kilka lat temu tak mi do glowy wpadlo prz jakiejs grze(KnightOnline chyba) bo nie mialem czego wymyslic. I tak juz zostalo. W internecie znany jako Urich lub Zavebe(imie jednego z upadlych aniolow) Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 22 Października 2007 a moj nick wzial sie z tad ze jestem Łukasz wiec kumple wolaja mnie luki, luk wiec ja tylko dopisalem cyi jest moj nick Cytuj
Pyro man 0 Opublikowano 22 Października 2007 Pyro Man, kumple mnie czasmi przezywają piromantyk, pozatym oglądałem przed zarejestrowaniem się możdzierz "Pyro Man i tak jakoś wpisałem, no i zostało. :mrgreen: Cytuj
maxior 0 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Zawsze w grach czy na innych forach nazywałem się Multifruit z kartonika soku Capy ;].Jak rejestrowałem się na tym forum zrobiłem sobie przerwe i jak przyszłem na nowo do kompa to nie wiem czemu ale wpisałem maxior xD od imienia Maciej.Gdybym mógł to bym zmienił nick na Multifruit ale muszę sie jakoś pogodzić z tym ;[ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi