bobek4322 0 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Od przekręconych 4 ostatnich liter nazwiska A cyferki dodałem, bo mi się tak podobało Cytuj
sewer1412 0 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Dlaczego sewer1412? Mam na imię Seweryn i wymyśliłem sobie że będę miał nick z pierwszych 5 liter z imiona. A dlaczego te liczby 1412? 14 - mój wiek w którym wymyśliłem ten nick a 12 - mój numerek w dzienniku w szkole a poza tym taka "12" ładnie wygląda :razz: Cytuj
MacieJ 0 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Maciej - tak oficjalnie :razz: , wszyscy mówią do mnie Maciek , a duże J na końcu bo kibicuję JAGIELLONII :twisted: . Poza tym wszędzie rejestruje się pod podobnym nickiem tylko np. z cyferkami . Cytuj
Gość Felix1 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Jakoś tak ze 2,5 roku temu mi to wpadło do głowy i tak już zostało. A ta jedynka "1" dlatego że Felix zajęte :mrgreen: Na kilku forach niestety są zajęte i czasami używam Felix1 (np na home.pl mam serwer, felix1 ) i tyle Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Macieek95 - pod takim loginem koleżanka "gwałtem" założyła mi konto na fotka.pl (które usunąłęm) Macieek - bo mam na imie Maciej a 95 - rok urodzenia 1995 Cytuj
Pawlak 0 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Pawlak = Paweł wiadomo czasem mam Pawlak13 jak Pawlak jest zajęte (np na you tube) ,a to dlatego bo jak miałem zakładany internet (neostarde:D ) miałem 13 lat i tak już zostało:P Cytuj
Karolcia11 3 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Karolcia, taki pseudonim towarzyszy mi od III klasy podstawówki. Jest od imienia Karol=Karolcia Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Mój nick powstał od imienia przemek a te liczby to tak dodane dla ... (nie wiem po co) xd Cytuj
PaulWinter 2 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Nie przepadam za takimi tematami, ale ok Mój nick został wymyślony przez znajomego. Kilka lat temu miałem przygodę z radiem internetowym i potrzebowałem pseudonimu. Paul od imienia, Winter od nazwiska (pewne powiązanie da się zauważyć). Cytuj
show of fireworks 0 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 u mnie od nazwy wyrzutni, która mi przypadła do gustu Cytuj
capensis 12 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Od rosiczki przylądkowej ,,Drosera Capensis" Kiedyś po prostu hodowałem dużo roślin owadożernych i na forum owadożernym miałem taki nick , później poczte i tak już zostało Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Moje zostało wymyślone przez kolege, ponieważ często mam jakieś szalone pomysły Cytuj
ckpmartini 0 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Mój nick powstał tak że mam na imię Marcin i z języka angielskiego Marcin to Martin i jeszcze dlatego bo lubię smak Martini a CKP to inaczej trzy słowa które dobrze opisują mnie czyli Ciekawość, Koordynacja i Power Cytuj
dawolf 1 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Pochodzenie mojego nicku jest proste:dwie pierwsze litery imienia + nazwa wydawnictwa taty,a także nazwisko się pod tym kryje Teraz już prawie macie moje dane Cytuj
MrArlo12 1 Opublikowano 17 Sierpnia 2011 mój nick się wziął trochę od imienia z angielskiego trochę i liczby zmyślone po prostu 1 i 2 Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 5 Września 2011 Mój nick powstał od tego ze mam na imię Andrzej i na mnie mówią endriu ale jak zakładałem poczte to endriu było zajęte to dałem endriu123457 i tak zostało Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 5 Września 2011 piter - wzięło się od zdrobnienia mojego imienia Piotr cyferki to sam sobie dodałem xD Cytuj
mati233 0 Opublikowano 5 Września 2011 Mój nick mati233 powstał z mego imienia Mateusz i z mej ulubionej liczby czyli 233 . Cytuj
Jango 0 Opublikowano 5 Listopada 2011 Mój nick powstał z imienia postaci z drugiej części Gwiezdnych Wojen Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi