baston88 0 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Cześć, Poszukuję jakiejś wyrzutni ewentualnie inne piro z efektem spadających stroboskopów czy też migoczących gwiazd, najlepiej żeby ten efekt trwał jak najdłużej. Cytuj
0 endriu123457 56 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Wątpie że znajdziesz kostke z efektem spadających stroboskopów ten efekt jest najczęściej w bombach WP. Cytuj
0 ArbTree 67 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Chodzi Ci o coś takiego : http://www.youtube.com/watch?v=C8X1tsuuhnU http://www.weko.com.pl/sklep_c/product_info.php?products_id=816 Cytuj
0 baston88 0 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2014 Dokładnie o coś takiego mi chodzi jak JW7435 , jednak cena trochę odstrasza.. Znalazłem jeszcze ciekawą Kometa - P7753 Uznam, tylko czy przypadkiem to już jest WP? Cytuj
0 ArbTree 67 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Fakt, Uznam jest (był) super kostką ale jest jedno ale ... Wyrzutnia ma zmieniony efekt, nazwę i układ strzelania i obecnie prezentuje się tak : Mój odnośnik Cytuj
0 baston88 0 Autor Opublikowano 14 Listopada 2014 OK, zatem odpuszczam temat, skoro nie jest do dostania Za to chciałbym jeszcze dokupić jakąś godną wyrzutnie kątową. Obecnie mam takiety Triplex TXR792-Moon Night, i wyrzutnie Tajfun oraz Samum od Triplexa, Rakiety chyba polecą pierwsze , później Tajfun, następnie myślałem dać kątową i zakończyć Samum. Z obojętnie jakiego sklepu, cena do ok 100, jedna większa lub dwie takie same mniejsze. Cytuj
0 domin839 2 Opublikowano 14 Listopada 2014 Zobacz czy JW59 wpadnie ci w oko. Poniżej 100zł więc jeszcze coś sobie dokupisz. Cytuj
0 baston88 0 Autor Opublikowano 15 Listopada 2014 JW59 ogólnie fajna nie powiem, ale jednak duzo cracklingu mam już w Samum :D/>/> Cytuj
0 baston88 0 Autor Opublikowano 16 Listopada 2014 A co myślicie o EP-4003A (GALA SHOW) , efekty różne i fajne. Tylko gdzie ją kupić. Cytuj
Pytanie
baston88 0
Cześć, Poszukuję jakiejś wyrzutni ewentualnie inne piro z efektem spadających stroboskopów czy też migoczących gwiazd, najlepiej żeby ten efekt trwał jak najdłużej.
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi