pj.patryk 3 Opublikowano 15 Września 2007 Zakładam ten temat ponieważ będę miał w tym roku na sztuczne ognie około 250zł i jestem bardzo ciekawy co by ktoś kupił na moim miejscu. W grę wchodzą raczej produkty Jorge i Hestii. A więc doradźcie co byście kupili, i gdzie? Cytuj
0 Nostra 0 Opublikowano 15 Września 2007 ja będę miał trochę mniej, pod 200 zł... wezmę Donta, Arctica, cudaka, zestaw Discovery, moździerz SA, coś z Biedronki i Lidlabym kupił black cata żebym miał ciut więcej kasy... Cytuj
0 mpiwowski 182 Opublikowano 15 Września 2007 Ja bym postawił na wyrzutnie. Może jakąś mocną skośną typu (JW77, JW59 - jedną z nich), Black Cat, NG 2, , NG 8, dont, samuraj,łącznie 257złjak chcesz sobie kupić jakieś pierdółki to możesz zrezygnować z jakiejś wyrzutni. Cytuj
0 FireMan 0 Opublikowano 15 Września 2007 Zależy jak chcesz tym stuffem strzelać i jaka jest u Ciebie dostępność produktów.Jeśli do północy stawiasz na pierdółki , a po północy na moc to :Do 35zł możesz kupić petardy , motylko itd. , a za reszte wyrzutnie i rakiety , ja polecam tak:Petardy :FP8 - 6zł3X K0201 - 2.5złKamikadze - 3zł2x K0204 (12szt x2 - 24szt) - 6złFontanny - 8złSuper Petardy - 6złPszczółki - 3złRazem: 34.50złPozostaję 215złSfinx - 25złPyro-Mix - 25złBlack Cat - 55zł(Jeśli lubisz rakiety , to Festival = 60zł)Don`t Worry Be Happy - 20złMacrocosmos III - 9złJW08 Wenus - 20złRazem ok 214zł (zawyżyłem trochę ceny , zakładając , że nie kupujesz w hurtowni , jeśli kupujesz w hurtowni , za resztę pieniędzy możesz kupić inne rzeczy w pobliskich marketach). (A jeśli nie lubisz rakiet)NG8 - 45złJW 25 - 20złBazooka 4 - 16złRazem : 226zł(zawyżyłem trochę ceny , zakładając , że nie kupujesz w hurtowni , jeśli kupujesz w hurtowni , za resztę pieniędzy możesz kupić inne rzeczy w pobliskich marketach). Cytuj
0 mateo1992 28 Opublikowano 16 Września 2007 Ja jakbym miał tyle kasy to bym zostawil około 50 zl na rakiety itp...a tak to kupił wyrzutnie.Typu: Black CatSfinxDont worry be happy Top secretMakrokosmos IIIIIIi to chyba tyle troszke mniej cie to wyjdzie niz 200 zl za wyrzutnie Cytuj
Pytanie
pj.patryk 3
Zakładam ten temat ponieważ będę miał w tym roku na sztuczne ognie około 250zł i jestem bardzo ciekawy co by ktoś kupił na moim miejscu. W grę wchodzą raczej produkty Jorge i Hestii. A więc doradźcie co byście kupili, i gdzie?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi