pj.patryk 3 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Zakładam ten temat ponieważ będę miał w tym roku na sztuczne ognie około 250zł i jestem bardzo ciekawy co by ktoś kupił na moim miejscu. W grę wchodzą raczej produkty Jorge i Hestii. A więc doradźcie co byście kupili, i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nostra 0 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 ja będę miał trochę mniej, pod 200 zł... wezmę Donta, Arctica, cudaka, zestaw Discovery, moździerz SA, coś z Biedronki i Lidlabym kupił black cata żebym miał ciut więcej kasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Ja bym postawił na wyrzutnie. Może jakąś mocną skośną typu (JW77, JW59 - jedną z nich), Black Cat, NG 2, , NG 8, dont, samuraj,łącznie 257złjak chcesz sobie kupić jakieś pierdółki to możesz zrezygnować z jakiejś wyrzutni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Zależy jak chcesz tym stuffem strzelać i jaka jest u Ciebie dostępność produktów.Jeśli do północy stawiasz na pierdółki , a po północy na moc to :Do 35zł możesz kupić petardy , motylko itd. , a za reszte wyrzutnie i rakiety , ja polecam tak:Petardy :FP8 - 6zł3X K0201 - 2.5złKamikadze - 3zł2x K0204 (12szt x2 - 24szt) - 6złFontanny - 8złSuper Petardy - 6złPszczółki - 3złRazem: 34.50złPozostaję 215złSfinx - 25złPyro-Mix - 25złBlack Cat - 55zł(Jeśli lubisz rakiety , to Festival = 60zł)Don`t Worry Be Happy - 20złMacrocosmos III - 9złJW08 Wenus - 20złRazem ok 214zł (zawyżyłem trochę ceny , zakładając , że nie kupujesz w hurtowni , jeśli kupujesz w hurtowni , za resztę pieniędzy możesz kupić inne rzeczy w pobliskich marketach). (A jeśli nie lubisz rakiet)NG8 - 45złJW 25 - 20złBazooka 4 - 16złRazem : 226zł(zawyżyłem trochę ceny , zakładając , że nie kupujesz w hurtowni , jeśli kupujesz w hurtowni , za resztę pieniędzy możesz kupić inne rzeczy w pobliskich marketach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Ja jakbym miał tyle kasy to bym zostawil około 50 zl na rakiety itp...a tak to kupił wyrzutnie.Typu: Black CatSfinxDont worry be happy Top secretMakrokosmos IIIIIIi to chyba tyle troszke mniej cie to wyjdzie niz 200 zl za wyrzutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
pj.patryk 3
Zakładam ten temat ponieważ będę miał w tym roku na sztuczne ognie około 250zł i jestem bardzo ciekawy co by ktoś kupił na moim miejscu. W grę wchodzą raczej produkty Jorge i Hestii. A więc doradźcie co byście kupili, i gdzie?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi