pawel1985x 0 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Cześc w sieci pojawilo sie info na temat wykonawców . Czy ktoś cos słyszal o tych firmach ? Niżej link do palkatu i programu imprezy. Ktoś sie wybiera ?? http://ziemianyska.pl/?p=3200 Cytuj
MarcePAN 0 Opublikowano 13 Lipca 2014 OHNOSTROJE MINEGRIS - Czechy - 1 miejsce "ex aequo" z POL-EXPANCE: POL-EXPANCE - Polska - 1 miejsce "ex aequo" z OHNOSTROJE MINEGRIS: PYRON - Słowacja - 2 miejsce: Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 13 Lipca 2014 ZERO ale totalne ZERO przemyślanego scenariusza, wszystkie pokazy realizowane były na zasadzie "oby dobrze nap...", nic twórczego nie zobaczyłem od Pol-Expansa deja vu pokazu z Ustki. Chyba mamy nowy trend w Polsce na pokazy festiwalowe, niestety mało ciekawy. Bedąc na miejscu i jadąc z Warszawy czułbym duży niedosyt i rozczarowanie. Zobaczymy czy trend zostanie utrzymany w Ełku, a wiele na to zapowiada.. Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 13 Lipca 2014 Ciesze się że nie pojechałem bo nie było warto, widziałem lepsze pokazy i to amatorskie, pewnie znów im barki za daleko odpłyneły jak co roku. Każda firma praktycznie te same produkty, to jest tragedia co sie dzieje, strata czasu, że jeszcze ktos to nazywa festiwalem w ogóle. Firek najwidoczniej brakuje im nowych młodych osób które mogły by zaaranżować dobry pokaz. JacuQM Cytuj
CzesioStunter 1 Opublikowano 14 Lipca 2014 No fakt totalna porażka :)/> Dobrze, że miałem blisko to jeszcze jakoś nie musiałem wyklinać na stracone paliwo ;D Poniżej filmiki w lepszej jakości :)/> Pol Expance Ohnostroje minegris Pyron Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 17 Lipca 2014 Żenua, wszystkie pokazy poniżej poziomu festiwalowego, ale Pyron to już przeszedł samego siebie i strzelił totalne badziewie, latając z zapalarką można zrobić bardziej składny pokaz. Organizatorzy chyba wybierali uczestników na chybił-trafił, a tak nie powinno być, totalna olewka dla ludzi, którzy mieli nadzieję na poziom widowisk z ubiegłych lat. Gdybym był widzem, poczułbym się wręcz oszukany Ustka, Nysa, Ełk - wszystkie 3 festiwale w tym roku osiągają najniższy poziom od powstania. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi