Skocz do zawartości

[Fredek] Sylwester 2014-2015

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sklep: Top10 taniefajerwerki

Kwota: 906,52zł

Opublikowano

Jak na razie stuff perfekcja,tyle profesionalek o niebotycznie pięknych efektach.Widzę,że w tym roku nastawiasz się chyba na same giganty 36,49 schots.Kapitalne wybory,wyrzutnie o najwyższych wartościach.Z wyrzutni,które masz miałem osobiście tylko jedną Cypr i wiem,że to jest cudowna wyrzutnia o niesamowicie szerokich rozpryskach,kiedy u mnie wystrzeliwała rozpiętość była tak duża,że publiczność oniemiała z zachwytu.Podziwiam także twoje pozostałe kostki,bo na filmach wyglądają imponująco i opinie są jak najbardziej pochlebne.Ile jeszcze planujesz wydać?Co zamierzasz jeszcze kupić?

Opublikowano

No knkretnie, może masz w planach zrobic jakiś pokazik, fajnie by było. Wszystkie kostki z górnej półki:).

Opublikowano

Coś wspaniałego! Same świetne, duże, zachwycające efektem kostki to podstawa do stworzenia niesamowitego stuffu. Jest to, co najlepsze. Trzymaj tak dalej ;) .

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nie planuje zobaczymy co będzie a wogóle to zastanawiam się co bym jeszcze mógł dokupić :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dokupiłem:

PXB3504 - HYDRA - Piromax

Fire 3 - (niebieska) - Biedronka

Opublikowano

Fredek, jak zawsze z Hukiem w sylwestra :D Cudowny stuff, nieziemskie kostki. Chciałbym to widowisko zobaczyć ;)

Opublikowano

Dodam że będe odpalał chyba pojedyńczo, planuję połączyć tylko Gwinea+Crazy Whistling Comets + Cypr.Tylko nie za bardzo wiem jak :)

Możliwe że jeszcze dokupię coś do zabawy rakiety może jakieś itp.

Opublikowano

Pogoda była nie za fajna ale jakoś to było :)