damian7878 98 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Jak na razie stuff perfekcja,tyle profesionalek o niebotycznie pięknych efektach.Widzę,że w tym roku nastawiasz się chyba na same giganty 36,49 schots.Kapitalne wybory,wyrzutnie o najwyższych wartościach.Z wyrzutni,które masz miałem osobiście tylko jedną Cypr i wiem,że to jest cudowna wyrzutnia o niesamowicie szerokich rozpryskach,kiedy u mnie wystrzeliwała rozpiętość była tak duża,że publiczność oniemiała z zachwytu.Podziwiam także twoje pozostałe kostki,bo na filmach wyglądają imponująco i opinie są jak najbardziej pochlebne.Ile jeszcze planujesz wydać?Co zamierzasz jeszcze kupić? Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 26 Czerwca 2014 No knkretnie, może masz w planach zrobic jakiś pokazik, fajnie by było. Wszystkie kostki z górnej półki:). Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Coś wspaniałego! Same świetne, duże, zachwycające efektem kostki to podstawa do stworzenia niesamowitego stuffu. Jest to, co najlepsze. Trzymaj tak dalej . Cytuj
marcelfajerwerki 0 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Jeszcze daleko do sylwestra a ty już taki zestaw masz . Cytuj
Fredek 0 Autor Opublikowano 14 Listopada 2014 Nie planuje zobaczymy co będzie a wogóle to zastanawiam się co bym jeszcze mógł dokupić Cytuj
Fredek 0 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2014 Dokupiłem: PXB3504 - HYDRA - Piromax Fire 3 - (niebieska) - Biedronka Cytuj
Kudlaty 0 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Fredek, jak zawsze z Hukiem w sylwestra Cudowny stuff, nieziemskie kostki. Chciałbym to widowisko zobaczyć Cytuj
Fredek 0 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2014 Dodam że będe odpalał chyba pojedyńczo, planuję połączyć tylko Gwinea+Crazy Whistling Comets + Cypr.Tylko nie za bardzo wiem jak Możliwe że jeszcze dokupię coś do zabawy rakiety może jakieś itp. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi