kisiel1010 0 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 no ale radzę ci uważaj z tym alkoholem sam mam 17 lat i 186cm wzrostu bo piję tylko okazjonalnie gdzieś raz na 3-4 miechy ale nigdy przed odpalaniem sorka za offtop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neodo 10 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Wstaje ok. godziny 9 idę do taty pomóc w sprzedaży fajerwerków o godzinie 18 tata zamyka sklep, wracamy do domu a ja razem z Silasem przygotowujemy się do pokazu, w miedzy czasie sprawdzając efekty fajerwerków nie zależnie od pogody. Jakoś do 20 ustawiamy co trzeba i planujemy, potem siedzimy u mnie na chacie, i oglądamy co roczną audycje w tv z pozdrowieniami itp w nadziei, że i nasze pokażą w między czasie przeglądam spam na www.fajerwerki.webd.pl i tak do 22 zazwyczaj. Potem na dworze cały czas do 23:30 odpalam drobne fajerwerki typu piccolo corsair, v power, cyrcoblitz, szelki 1.2 ", whisting moon travers, itp... Następnie udaję się do domu pije szampana z rodzicami i silasem. Po godzinie 00:05 wychodzimy i odpalamy wszystko co największe i najlepsze. Zostajemy na polu bitwy do ok 2 pijemy kilka browarów i na tym kończe swój sylwestrowy dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 0 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 8:00 wstaje wiadomo śniadanie,oganąć się,telewizja,komputer około 10:00 wychodze popykac petardamiprzychodze o 11:00 do domu 3 godziny kompa14:00 obiad14:30 na dwór petardamiwracam o 15:30 oglądam jakieś tv czy coso 16:00 ide na podwórko przygotować butelki na rakiety poszukać cegieł na wyrzutnie itp.16:20 pokaz dziennypo pokazie ide nawalac petardamiwracam o 18:00 -komputer do 23:00wychodze na dwór o 23:00 i strzelam circoblitzami,achtungami itp.24:00 największe rakiety,wyrzutniedo około 1:00 zostaje na dworze w domu jeszcze chwila telewizji i lulu!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^^Silas^^ 0 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 A więc tak mój dzien zaczyna sie od tego że:-około godziny 9 wstaje i doprowadzam sie do stanu uzywalnosci -10 ide do kumpla (Jamala) do sklepu i przy okazji zrobic kilka malych zalupow typu zapalniczki itd zeby tak jak kilka lat temu niebylo że dużo fajerwerkow a zapalniczka1czy 2 tak wienc kupuje z 3-4-okolo godziny 18 ide do kumpla zaplanowac wszystkie szczgoly i szykowac sie zprzedmiotami do wystawienia-o22 wystawiamy juz wszystko -do 23.30 bawimy sie z picoolo v-power itd-okolo 5 min po godzinie 0 idzemy i odpalamy rakiety itd i przedewszystkim shells z pokazu ;]-i tak do 2 a czasem do 3 godziny ;] potem lulu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 8.00 wstaje 8.30 jem sniadanie 9.00 gram na komputerze 11.00 biore petardy i ide po kolege 14.00 przychodze do domu i jem obiad 14.30 ide kupic jeszcze troche fajerwerkow 15.30 powrot 16.00 wyjscie nadwor z petardami i wulkanami 18.00 powrot ogladanie tv i gra na kompie 20.00 ide po kolegow i strzelam pierwsze rakiety i wyrzutnie 22.00 powrot do domu i ogladanie tv i gra na kompie 23.30 wyjscie nadwor i porzegnanie starego roku 23.55 piscie szampana 24.00 to na co czekalem caly rok odpalanie calego stuffu :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ron 0 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Zwykle jest inaczej, ale w ostatniego sylwestra było tak:-po 12.00 wychodzę na miasto z bratem i kumplami i rzucamy achtungami i żukami-potem siedzę przed kompem, oglądam telewizję itp. - o 22.00 jestem już na imprezie, wiadomo presja otoczenia...pierwsze 3 kielichy w 10 minut, a ja jestem dość leciutki... Potem kolejne, także o 24.00 jak zaczęli petardami rzucać to obudziłem się na sali (zresztą jeszcze kilku łebków podzieliło mój los) i coś tam zacząłem jęczeć...ściszcie muzę... Także z sylwka i nowego roku nie miałem nic, prócz bólu głowy i mdłości. Teraz już wiem co to znaczy i jak jestem na imprezie to piję, ale wolno, kielich na godzinę max. no i tańczę, to wódka ze mnie paruje Ogólnie bardzo rzadko mi się zdarza, musi być jakaś okazja typu 18nastka, 20lecie ślubu rodziców, wesele, coś takiego. Dodam jeszcze, że mój stuff za 400 zł odpalali lekko zawiani koledzy i trzeźwe koleżanki, to im dobry prezent zrobiłem... Pewnie specjalnie we mnie wódkę poili, huh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kryspinek2008 0 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Ogólnie to tak wstaje rano śniadanie itp Potem koledzy po mnie wpadają trosze strzelamy...Gdy jest już tak po 20:00 to co 30min 40min z psem wychodzę Bo w chacie nudy to więc jak przychodzę z psem to oglądam tv siedzę na g-g itp. potem o 24 wychodzę na dwór strzelam ...na chatę pije szampana(wino musujące) około 2-3 i spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matttek 0 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Hmm w ostatnich latach to zazwyczaj 31 grudnia od południa już strzelałem k0201 bączki, motylki itp, kolo 20:00-21:00 jakaś większa wyrzutnia/rakieta, a reszta już o 24:00, ale w tym roku większość wystrzelę już wcześniej bo ide na imprezę i wole sobie wcześniej zrodziną postrzelać niż później, pewnie wezmę jakąś wyrzutnie na imprezę ale większośćbędzie wcześniej o 24:00 wole oglądać jak inni strzelają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIP 0 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Ja nie mógłbym wystrzelić wszystkiego przed północą.Nie byłoby tej magii, tej masakry i chaosu :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kometa 0 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 to tak:6.00-7.00 wstaje7.30 - jem śniadanie 8.00 - ulatniam się z domu przy okazji biorąc ze sobą 1-2 paczki petard zazwyczaj picolo10.00 - wracam siadam przy kompie robiąc przerwę co jakieś 30-40 min (nie moge wytrzymać i muszę coś wystrzeli oczywiście kolejna paczka picolo)około 14.00 - przychodzi kumpel i robimy wypad na miasto w przeszukiwaniu straganów16.00 - wracam i pakuje mój stuff17.00 - idę do kumpla na chatę przy okazji zabierając cały mój stuff i u niego siedzimy do tej magicznej godziny 24.00A potem to się zobaczy może będzie tak jak w zeszłym roku że robię u niego nockę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowatek 0 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 9:00 wstaje - komp xD 10:00 śniadanie 11:30 dworek i hukowymi nawalamy 14:00 obiadpotem coś postrzelam i spokój20 jakieś rakietki motylki i inne baczki bajery i hukowe24 cały stuff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_92 1 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Witam . W tym roku mam niezły plan co do dnia Sylwestra. :arrow: 6:00 Zaczynamy dzień ---> Idę na podwórko achtunga wywalic zeby ludzi pobudzic xD. Później TV i drzemka. ;] :arrow: 10:00 Po śniadaniu spacer i postrzelac piccolakami i big korsarzami itp. :arrow: 12:00 Komputer :arrow: 14:00 Obiad :arrow: 15:00 Drugie wyjście na dwór (Piccolaki, Big korsarze, Małe achtungi itd.) :arrow: 17:00 Komputer :arrow: 18:30 Jakiś posiłek i na miasto z mniejszymi rakietkami, motylkami i petardami j.w. :arrow: 20:00 TV :arrow: 23:00 Na miasto z resztą stuffu (Wyrzutnie, Rakiety, Achtungi i wszystko co zostanie ).Pozdro 4 all . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danio 0 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Jeśli o mnie chodzi to co chwile jestem na dworzu i puszczam petardy ze znajomymi i chodze do domu coś zjeść a jak się robi ciemno to puszczam rakietki i cyrkoblice itp. a gdy nadchdzi ta godzina to idzie główny staff a potem mysle isc na jakas impreze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirotechnika 0 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 No ja pierwszy raz popełnię samobójstwo tzn.(kupie achtunga albo jakąś głośną petardę i wywalę o 3 nad ranem ehe a to mój plan:1.9:00 zaczynam dzionek poranna toaletka itd. 2.10:00 śniadanko przy kąpie i pobudzanie swojej wyobraźni przed Sylwkiem 3.12:00-13:00 być morze spacerek ii ii malutkie pierdółki4.14:30 obiadek i znowu pobudzanie wyobraźni 5.18:30 paczenie jak koledzy szczelają6.23:45 wyjście na bezludne miejsce (daleko od chorych i pijanych ludzi) 7.24:00 JAZDAAA! calutki stuff zaczynając od rakietek pierdółki i rakiety wyrzutnia ii domek około 24:50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireMan 0 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Ja już wszyscy piszą o swoich planach , to i ja napisze(ale to tylko plan , wiadomo , że wszystko możę ulec zmianie) :-10-11 Wstaje i tak do 12 śniadanko , kąpiel , rzucenie okiem na stuff i podzielenie go na serie , odwiedzenie for.-12-13 Achtung na dobry początek i wraz z łebkami kilka seri z piccolo oraz czegoś mocniejszego.-13-14 Obiad oraz czekanie na kumpla , rzucenie okiem na stuff , zgadanie się z olrganizatorami imprezki :razz: -14-16Kilkanaście seri , łaczone z powrotami po petardy i tak praktycznie samymi mocnymi.-16-17 przerwa na przeczytanie for , zjedzenie czegoś etc.18-18.30 - pierwszy pokaz dla rodzinnki , sąsiadów , oraz dostrzelanie reszty fajerwerków(część symbolicznie musi pozostać na rok następny).18.30-19.30 - życzenia na gg , forach , kolacja , ostatnie przebranie się , spakowanie stuffu i o 19.30 wyjazd do ekipy(razem z kumplem , bądź dwoma , to się jeszcze ustali).20-20.30 - wniesienie stuffu , "rozpoznanie sytuacji" , z jedno piwo dla smaku i oczekiwanie na godzine 020.30-23.00 - imprezka(j i kamerzyści nic nie pijemy ) , wystrzelnie kilku fajerwerków , telefony z życzeniami do ludzi z książki adresowej :mrgreen: -23.30 - przygotowanie stuffu i o 23.45 rozpoczęcie pokazu.Wpierw same rakiety , o 24.00 pójdą 2,5" , żeby wszyscy zobaczyli , że nadszedł nowy rok , a potem od najmniejszych wyrzutni , do największych.od około 0.45-3 rano imprezka , a potem spać :razz: O około 9-10 powrót do siebiei dospanie reszty dnia/O 13 zbieranie niewypałów , a wieczorkiem dostrzelanie jeszcze czegoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CasaNex 0 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 W sylwka morduje dziewice gwałcę koty przewracam kościoły i spalam groby a tak na serio to [*] Wstaje [*] jem pyszne śniadanko [*] grupuje stuff [*] ide do kumpla skończyć mu program (TA CZĘŚĆ OBOWIĄZKOWO W TAKIEJ KOLEJNOŚCI) [*] podpalam sobie petardy w drodze powrotnej [*] idę się spotkać z moja dziewczyną umawiamy się na imprezkę takie tam gdzie pójdziemy [*] potem czas wolny na picie piwka przed kompem [*] kolo 20 zbieram stuff i idwe z nim do kolegi [*] zostawiam w jego domu stuff i idziemy na party do pobliskiego domu kolezanki [*] kolo 22 wychodzimy połączyć lonty i przygotować wszystko (w międzyczasie znajomi przychodzą na plac [*] o 24 tradycyjnie 80 min pokaz [*] lecimy do parku okladac szelki (3'5 czy jakos tak oglaszali) [*] 5 rano spiulkac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macio1994 0 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Wstaje 6.00 rano(podnieta działa na mnie)Toaleta porannaŚniadanieOglądam tv Idę do kościoła po drodze odpalając parę pikolakówWracam gram w kompaOglądam tvJest już ciemno testuje szelke z moździeża z biedronki oraz wystrzeliwuje cały zestaw kung-fuRodzice pojechali na impreze więc hulaj dusza piekła nie ma. :mrgreen: Ok.godziny23.15 ide szykować swój stuff układać na podwórku wyrzutnie rakiety itp.24.00 Wystrzeliwuje swój stuff w samotności.01.00Do kumpla na impreze odrazu przesypiam u niego bo boje się wracać :oops: O08.00Wracam do domu.Tak było zeszłego sylwestra i w tym będzie podobnie tylko mniej będzie stuffu :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonskaaa 0 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 między 7.00 a 8.. wstaje bo już spać nie moge :mrgreen: 8.15-9.. sniadanie,mycie itp.10-11 łażenie po sklepach za uzupełnieniem staffu :grin: tak od 12-15 dwór i zabawa małymi pierdółkami typu draski,hestie i inne15-15.30 obiad i odpoczynek 16-18 ciąg dalszy zabaw18-21 jakiś małuy melanżyk w gronie przyjaciół :smile: oczywiście w tych godzinach jeszcze jakies mniejsze rakietki itp.22.00 strzelanie na pustym mieście patu żeczy 23.00 szykowanie się do przywitania nowego rokuu :lol:24.00 pokaz głowny i tak do 1.001.00 -...dalszy melanżyk ze znajomymii oto jak przebiegnie moj Sylwek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achtung111 0 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 Ja tam caly dzien bede latal z kumplami , potem jakas mala impra u mnie na podworku i strzelannie (glowny pokaz) o 00.00 a potem do kumpla za dom pic do rana ;D Nie wykluczam ze na nowy rok tez cos zostawie ( strzelania nie picia xD) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michas 0 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Ja tam caly dzien bede latal z kumplami , potem jakas mala impra u mnie na podworku i strzelannie (glowny pokaz) o 00.00 a potem do kumpla za dom pic do rana ;D Nie wykluczam ze na nowy rok tez cos zostawie ( strzelania nie picia xD) Pic do rana mowisz... Chyba Cole... 15 lat :roll: Szok... ehhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobek4322 0 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Co do dnia Sylwestra, ja mam taki plan:8:00 :arrow: budzę się8:30 :arrow: śniadanie, mycie się itp. :razz: 9:00 :arrow: zajrzę na chwilę na forum :-)9:20 :arrow: jadę do miasta10:00 :arrow: kupuję napoje, środki konsumpcyjne na imprezę (ewentualnie na bazarku jeszcze jakieś petardy, rakietki)11:30 :arrow: wracam do domu12:00 :arrow: zupa12:15 :arrow: siedzę przy kompie, na forum13:00 :arrow: pierwsze petardki14:00 :arrow: wracam do domu, komp, forum itp.16:00 :arrow: obiadek16:30 :arrow: znowu komp/forum17:30 :arrow: przygotowanie, ustalam, co wypalę za 30 minut, a co później18:00 :arrow: na dwór, pierwsze rakiety, jedna wyrzutnia, rzymiak, trochę petard18:30 :arrow: powrót do domu, znowu komp/forum :-D19:00 :arrow: specjalny odcinek Świata według Kiepskich20:00 :arrow: znowu na kompa/na forum...21:30 :arrow: dzielę fajerwerki na te, które wystrzelę za 30 minut, i na te, które pójdą o północy :-D22:00 :arrow: idę na dwór, znowu jedna wyrzutnia, kilka pszczółek, bączków itp. trochę rakiet i petard22:30 :arrow: wracam do domu, znowu na kompa/forum23:30 :arrow: pakuję swoje wszystkie fajerwerki i na dwór :twisted: 23:55 :arrow: zaczynam strzelać :mrgreen:0:00 :arrow: wszędzie chaos :twisted: 1:00 :arrow: kończę pokaz :cry: , do domu2:00 :arrow: spać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maurycy 0 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Ja w tym roku urządzam lekką impreze w chacie... tak na 5 osób... o 2o , 22 strzelam pierdołami o 24 oglądam inne fire... a w nowy rok łąduje pokaz z bracholem:) To Bendize najlepszy sylwek w moim życiu:)!! :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaphIII 0 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 1. 6 rano pierwsza pobudka achtung za okno, dalej spać2. 9 główna pobudka piratki picollo korsarze idą3. 12 obiadek4. 12:30 miasto w poszukiwaniu dalszego stuffu5. 14:00 TV/Komputer6. 17:00 trzeba rozbić tę ciszę weź 5achtungów ułuż kółko odpal i rozbujaj okolicę 7. 17:30 po akcji achtungi zaczynają strzelać git mam co oglądać8. 18:30 cisza koniec strzałów ale wielka radość moja rodzinka się zjeżdżać zazwyczaj nowe rakiety <39. 19:30 po przywitaniu wychodzimy i strzelamy ich wyrzutniami (sfinx itp...)10. 20 wracamy do domu imprezkę kręcimy11. 23:30 zaczynam układac rakiety 12. 24:00 idziemy na dwór i sie zaczyna jazda przeważnie leci po 4 rakiety naraz więc efekty duże13. 1:30 powrót do domu i dalsza impreza14. 4 koniec zabawy spanie bo już padam po całym dniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek19680 0 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 :arrow: 1.30 idę spać :arrow: 9.30 wstaje :arrow: 9.31 rzucam głośną petardę (najczęściej achtung) by obudzić ludzi :-) :arrow: 9.35 śniadanie :arrow: 10.00 chodzę po osiedlu , podpalam świece dymne i inne samoróbki , przy okazji leci parę picolasów :arrow: 11.30 idę oglądać kiepskich :arrow: 13.30 odplam resztę samoróbek :arrow: 14.00 oglądam miodowe lata :arrow: 15.30 słucham muzyki :arrow: 16.15 rozmowy z rodziną :arrow: 16.45 idę oglądać telewizje :arrow: 18.00 przygotowuje stuff :arrow: 18.45 idę rzucać petardami , odpalam parę mniejszych rakiet i jedną dużą :arrow: 19.45 siedzę z rodziną w salonie znowu rozmawiam , jemy kolacje i oglądamy telewizje :arrow: 22.00 w powietrze idą pierwsze dobre rakiety :arrow: 22.15 odpalam resztę petard które mi zostały :arrow: 22.50 wracam do domu i czas spędzam na słuchaniu koncertów :arrow: 00.00 wypicie szampana , życzenia noworoczne :arrow: 00.10 zaczynam odpalać wyrzutnie i rakiety :arrow: 01.00 łażę po osiedlu w poszukiwaniu resztek po moździerzach itp. :arrow: 02.00 siedzę w domu i rozmawiam z rodziną , oglądam telewizje :arrow: 03.00 idę spać i znów muszę czekać 365 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papallol4 0 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Podobnie jak pare osob o 7 rano budze ludzi petardami :smile: Pózniej cos jem ide na dwór postrzelac, pozniej znowu cos zjem i strzelac, no i tak cały dzien Oczywiscie nie strzelam wyrzutniami w ciagu dnia :lol: tylko petardami :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi