konrad940 1 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Wstaje rano 7-8 no wiadomo jem itp. itd. i nie wiem co ze sobą zrobić co chwile patrze na stuff myśle co w jakiej kolejności odpale potem koło 18 do skelpu po% następnie do kolegi potem co jakis czas a to szelke się walnie a to rakietke i tak do 24.Z jednej strony się ciesze że to już ale z drugiej znowu nowy rok nowe zmiany i jak ktoś wyrzej pisał znowu te 365 dni czekania :???: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieek95 1 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 8:00 wstaje, włączam TV dociera do mnie że :mrgreen: nadszedł TEN WIELKI DZIEŃI tak do obiadu(ok. 14-15) włóczę się po mieszkanku, przeglądam forum/necik.Nie wiem jak w tym roku ale w poprzednich: O 22 wychodze do baci zabieram część stuffy, o 23 odpalanie przed 24 wracam do domu zabieram cały arsenał i dawaj!!! strzelanie itd. po pokaziku odprowadzenie dziadków do domu, powrót do domku, myjku myjku i hasiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0phoe 0 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Jedno mnie ciekawi: czy wszyscy tu tak >15 lat imprezują w sylwka? Czy raczej spędzają go z rodziną/przyjaciółmi o tym samym zainteresowaniu, a potem 3 piwka i spać?To może jeszcze powiem jaki mam co roku zwyczaj - TV na kanale TVN24 i oglądam powitania nowego roku AHHH... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CraVen 16 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Moje zajęcie w sylwka to posiedzieć trochę z rodzinką o 17 przyjdzie szatek pogadamy, zdejmujemy z rakiet osłonki itppotem cały czas strzelamy przerwa na coś zjeść i znów strzelamy Aż tak do naszego "pseudo" pokazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freku 0 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 ... Ale temat ja w sylwestra się uczę nie wiem jak wy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 W tym roku mam prosty plan wstać o 11 coś robić. o 17 z kumplami postrzelać do 19, potem kolacyjka i o 20:30 wyjście i robimy główny pokaz. :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusztg 0 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 o 16 mój tata przyjdzie z pracy to pogramy na komputerze albo na forum będe siedział gdzieś tak koło 22 pozdejmuje osłonki z rakiet, poodklejam naklejki na loncie od wyrzutni, porozpakowuje zestawy i powkładam wszystko do reklamówek a o 24 będe strzelał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba15. 0 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 ja w tym roku z 3 kolegami i z 2 dziewczynami idziemy od 20 na miasto.Wiadomo fajerwerki w plecaki i o 00.00 strzelamy pod ratuszem.Odprowadzamy dziewczyny do domów i potem wracamy do kumpla na noc.Po 00.00 coś wypijemy i tak zleci wieczór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel11 1 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 ja w tym roku z 3 kolegami i z 2 dziewczynami idziemy od 20 na miasto.Wiadomo fajerwerki w plecaki i o 00.00 strzelamy pod ratuszem.Odprowadzamy dziewczyny do domów i potem wracamy do kumpla na noc.Po 00.00 coś wypijemy i tak zleci wieczór. Zamiast do kumpla na noc , to byś do dziewczyn poszedł , a nie same je zostawicie A wracając do tematu to ja jak zwykle będę denerwował sąsiada hukowcami a jak ciemno to będę odpalał coś co ma jakiś widoczny efekt no a o 00.00 to wiadomo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyma45 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 ja od 19.30 ok. siadam na laptopa gram w red alert 3 w międzyczasie pójdę coś zjeść i popuszczać fajerwerki a o 00.00 odpalam arsenał (chociaż w tym roku jest on skromny a alkoholu nie pije bo nie jestem pełnoletni ale szampana tak) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto5455 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Rano wstaje, przygotowuje stuff, zanosze do kumpla, sprzątamy, robimy u niego miejsce, pryznosimy zakupy, wracamy na chate, siedze na kompie o 19 ide do kumpla, strzelamy, jakies piwko może, o 12 leci cały arsenał, a potem impreza do rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karmel5061 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Wstaje rano, z okna kilka petard.Potem wyjście do savi po rakiety i wyrzutnie (duże przeceny ) z savi do parku postrzelać (FP3x,FP3,Kulki dymne,karabinki),powrót do domu (forum) o 21-22 wyrzutnie :P0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter2599 5 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 9:00 - wstaję podjarany sylwkiem 10:00 - jem śniadanie 12:00 - idę z kumplami wnerwiać sąsiadów petardami 13:30 - obiad14:00 - 18:00 - forum 18:00 - idę odpalić jakieś cyrki i duperelki...20:00 - wracam i siedzę z rodziną przy stole i oglądamy TVP2 xD22:00 - w niebo idzie coś trochę większego 23:00 - przygotowuję się 24:00 - STRZELAM !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikula1997 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 2:00 - ide spać11:15 - wstaje i mysle sobie "ło k***a to DZISIAJ i od razu mam banana na twarzy12:00 - jade z tatą po fajerwerki bo kupuje dopiero w sylwestra gdy jest znizka 50 %13:00 - sniadanie 14:00 - na rejon 14:15 - do kolegi xd16:00 - do domu na obiad, forum, podziwianie stuffu i tłumaczenie mamie że warto wydać te 200 zł 17:00 - rejon20:00 - po stuff i do kolegi24:00 - idziemy na dwór popatrzec jak inni strzelają 1:00 - odpalam stuff z kolegami (łączna kwota naszego stuffu to około 1900 zł przy znizce 50 % )3:00 - idziemy po całym rejonie i odpalamy achtungi/FP3new/small4:00 - do kolegi na xboxa, kompa 9:00 - naleśniki 11:00 - rozchodzimy sie do domow i spimy do 18:0018:00 ciemno ? to ide spac ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonOfFireworks 0 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 temat taki jakiś dziwny, ale rozumiem że chodzi o rozprowadzenie wszystkiego na punkty wstaćzjeśćstrzelać !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubakuba08 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 8:00 wstaje 8:01 szaleje ze szczęścia,że jest sylwester 8:35 śniadanie 9:30 zakupy w markecie 11:00 forum 11:30 strzelanie petardami i innymi pierdołami 12:30 forum 13:30 obiad 14:00 strzelanie petardami 15:30 oglądam tv 16:35 strzelanie rakietami i petardami 17:20 forum 19:00 pierwsze kostki 20:00 sylwester w tv 21:00 kolacja 24:00 kostki i pozostałe Spanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hl1030 10 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Zawieszamy System Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheJakubPiro! 0 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Sylwester z Polsatem , Mrożona pizza z biedronki , Szampan Ruski , no i FAJERWERKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2015 Ja to no co wstanę zjem , wysprzątam dom przygotuję ubranie, szampany i jakoś zleci do wieczora gdy się co nieco ludzi zjedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 421 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Plany na Sylwestra 2020 10:00 petardy na leśnej ścieżce 12:00 petardy na dalekiej łące 14:00 główny pokaz dzienny z wyrzutniami 16:00 race pistoletowe przed domem 18:00 wyrzutnia Shark 1 - odpalana wczesnym wieczorem póki wyjście z domu jest legalne 20:00 race pistoletowe przed domem 24:00 parę rzeczy koło domu: fontanna Riesen 1, fontanna Riesen 4, raca świetlna biała w przerwach między strzelaniem czytanie forum : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil911 119 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 8:00 Wstaje 9:00 Uświadamiam sobie że dziś Sylwester 9:30 Analiza pogody 10:00 Rzucam pierwszą TP4 z okna na podwórko w ramach uświadomienia sąsiadów o hucznej nocy. xD 12:00 Wyjście na podwórko i odpalanie smołków 13:00 Obiad 14:00 Wynoszenie całego stuffu na powierzchnię do garażu oraz przygotowywanie co idzie w pierwszej kolejności i o jakiej godzinie. 15:00 Przygotowywanie plecaka czyli pakowanie do środka piro bajerów i emiterów i różnego typu art.różnych tak aby był cały pełen. 16:00 Przygotowywanie termosu z herbatą i palników. 16:30 Wyjście na strzelanie do parku, boisku i osiedlu oraz strzelanie zawartości z plecaka do całkowitego opróżnienia. 19:00 Powrót do domu 19:30 Biorę pierwszy z kilku kartonów z piro które poleci o 20:00 (małe kostki wulkany,rakiety itp.) 20:00-23:00 Strzelanie non stop tak jak wyżej. 23:15 Przygotowanie do pokazu o północy czyli rozstawianie kostek a po tym na spokojnie odpalam rakiety i jakieś średnie kostki i duże wulkany do godziny 0:00 24:00 Główny pokaz. Oczywiście w wolnych chwilach czytanie forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tff 22 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 10:00 - wstałem, zrobiłem sobie herbatę, zjadłem śniadanko, aby mieć siły na ten szczególny dla Nas dzień 11:00 - pojechałem na domowe zakupy, w nich znalazły się przekąski, aby było co pochrupać na wieczór. Dokupiłem również ostatnie rzeczy do stuffu 13:00 - wrócilem do domu, rozłożyłem moje wszystkie fajerwerki 13:30 - poszedłem posprzątać w samochodzie, później porobiłem w i koło domu 15:30 - ponownie poszedłem po jeszcze parę rzeczy do sklepu, ostatnie szlify 16:00 - pierwsze strzelanie, odpaliłem wyrzutnię i 3 rakietki 17:00 - trochę poleżałem, pooglądałem TV, oczywiście przeglądałem forum 18:00 - robiłem przekąski, przygotowywałem pizzę itp. 20:00 - włączyłem sylwestra z Polsatem, oglądałem wraz z innymi domownikami 22:00 - pojechałem się przejechać samochodem po mieście, mała rundka. 22:30 - zawitałem do domku, dalszy ciąg oglądania, jedzenia i siedzenia na forum 23:30 - postanowiłem na ostatnoą chwilę połączyć 3 małe wyrzutnie, aby zrobić mini pokaz 0:00 - oczywiście wyszedłem z rodzinką na plac, toast za nowy rok, składanie noworocznych życzeń 0:03 - rozpocząłem strzelanie 0:20 - wróciłem do domku po moim pokazie, oczywiście uśmiech na twarzy każdego się pojawił 0:30 - przeglądanie forum, włączona muzyka w TV 2:00 - wyszedłem pogadać z kolegą 4:00 - powrót do domku, położyłem się i poszedłem spać. Mimo wszystko było miło spędzić sylwestra w domu, z rodziną, na spokojnie odpalić fajerwerki i cieszyć się chwilą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi