firawerkoman 7 Opublikowano 6 Lipca 2014 Symbol: PXB2106 Nazwa: X-Type Opis: 20strzałowa wyrzutnia 25mm; efekty: zielono -żółte miny zakończone brokatowymi królewskimi koronami i czerwonymi peoniami; morskie błękitne ogony zakończone brokatowymi królewskimi koronami z żółto-zielonymi peoniami; brokatowe krony przechodzące w purpurowe peonie; brokatowe królewskie krony przechodzące w czerwone stroboskopy. Zdjęcie: Film: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2AFQ60qL7nQ Cytuj
Bartosz 43 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła. Trochę taka mniejsza wersja PXB2407 ale dodatkowo z trzeszczącą miną. Warto dodać, że to kaliber 1", a efekty wyjątkowo duże. Niewielka ale bardzo dobra kostka. Cytuj
Motur321 1 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Miałem ją w tym roku i bardzo mi się spodobała.Efekty miała duże i soczyste pod względem koloru.Polecam ją każdemu kto ma nisko budżetowy stuff.Moja opinia to 11/10. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi