Kamilegionista 0 Opublikowano 16 Września 2007 Air Bomb czyli Bomba Powietrzna firmy SuperPower, miałem ją jak byłem na działce w tym roku i pare lat temu też, na sylwestra raczej tego niekupuje.film: http://pl.youtube.com/watch?v=1ijxnwRJAm4zdjęcie: http://superpower.pl/catalog_images/47.jpg Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 16 Września 2007 nie wiem jak wam, ale mi się to spodobało. Może sobie parę kupię i zrobię jakąś wyrzutnię. Moja ocena 8/10.Mam takie pytanie a czy ta bomba to cała leci i wybucha w powietrzu, czy tylko coś z niej wylatuje a reszta zostaje na ziemi(obudowa) Cytuj
Kamilegionista 0 Autor Opublikowano 16 Września 2007 zostaje tylko taki kawałek tynku tego czy co to jest, bo to sie tak jak by wybija od ziemi, i to większość leci do góry, jeżeli już to spadnie jakaś część, ale nie zostaje, a co do efektu...to wg. mnie też nie głupi bo petarda naprawde jest głośna, a jeszcze jak ileś metrów nad ziemią to dalej leci huk Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 16 Września 2007 Bardzo ładny efekt.Taki powietrzny mini piccolo :razz: Krótkie , ale fajne.8.5/10 Cytuj
Kamilegionista 0 Autor Opublikowano 16 Września 2007 12 szt. - 3,50zł czyli wg mnie bardzo tanio Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 16 Września 2007 Są też różne rodzaje tych bomb (mała, średni i duża) kamil pokazał wersję dużą. Najładniejszą :mrgreen: Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 16 Września 2007 Oplaca sie jak na taki efekt,fajnie by to w nocy wyglądało Cytuj
Kamilegionista 0 Autor Opublikowano 16 Września 2007 Oplaca sie jak na taki efekt,fajnie by to w nocy wyglądało wiesz....w nocy to by nic nie było widać :mrgreen: tylko by po prostu było głośno Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 16 Września 2007 Oplaca sie jak na taki efekt,fajnie by to w nocy wyglądało wiesz....w nocy to by nic nie było widać :mrgreen: tylko by po prostu było głośno nie przesadzaj na pewno jakiś błysk by był. Cytuj
Kamilegionista 0 Autor Opublikowano 16 Września 2007 nie, :mrgreen: tylko dymek, przynajmniej ja nic niewidziałem :mrgreen: Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 16 Września 2007 nic nie widziałeś bo w dzień odpalałeś. Przecież było widno. Ja jak petardę odpalam w dzień też nic nie widzę dopiero w nocy widać błysk. Cytuj
pj.patryk 3 Opublikowano 16 Września 2007 Parę lat temu też miałem takie cacko i odpalałem w nocy, nic nie widać tylko huk. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 16 Września 2007 będzie miał ktoś tą bombę jeszcze? i odpali ją w nocy :mrgreen: bo po tych wszystkich wypowiedziach nie wiem czy kupić. Cytuj
Kamilegionista 0 Autor Opublikowano 16 Września 2007 kup, kup przecież w petardzie chodzi o huk a nie efekt ja polecam to Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 16 Września 2007 Nie tym razem. Właśnie szukam takiej petardy co wystrzeliwuje do góry, daje huk i błysk w nocy. Może znacie jakieś. Ewentualne Firmy to Jorge, Tropic, SuperPower. Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 16 Września 2007 Ale przed 24 to nawet warto takimi postrzelać.Albo do rury wydechowej można komuś wsadzić :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj
saper 0 Opublikowano 4 Października 2007 Jakiś tam minimalny błysk jest wiem bo miałem.Ale ten błysk jest taki że i tak się na to nie zwraca uwagi.Huk jest jak taki mocniejszy korsarz.Ogólnie to słabe to jest ale za 4.25 za 6 szt. można sobie kupić. Cytuj
Pioter 9 Opublikowano 5 Października 2007 Kamilegionista napisał : 12 szt. - 3,50zł czyli wg mnie bardzo tanio Tak, to naprawde tanio, chciałbym sobie kupić takie cacko, ale raczej tego nie bedą sprzedawali u mnie. ( trudno to chyba dostać no nie ? ) to naprawde dość oryginalna petarda, wylatuje w powietrze i bum, no i to może byc nawet bezpieczniejsze bo ładunek ekspolduje na niebie Cytuj
szajba87 0 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Czy w któryms markecie widzial ktos z Was Air Bomb? Napiszcie ktore z trzech wielkosci byly dostezne i od razu moze miasto podajcie. Ja jestem z Lublina. Cytuj
Tabaluga 0 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Tych petard w supermarkecie nie dostaniesz (ewentualnie w zestawie jakimś)Ale jeśli szukasz tych air bomb to radze Ci iść na bazarek lub do hurtowni Cytuj
Kamilegionista 0 Autor Opublikowano 4 Maja 2008 Podaje film średniej petardy Air Bomb.http://pl.youtube.com/watch?v=OIHwtqPx0G4Troche gorsza jest od tej najwięszej, ale ceną też chyba nie zbyt dużo się różni, bo tylko 1,50 zł. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 4 Maja 2008 a jak oceniasz huk??. Bo zastanawiam się czy ich nie kupić. Użył bym ich w pokazie. Bo są w miarę tanie a sztuk sporo :mrgreen: Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 4 Maja 2008 Super te petardy do zabawy idealne mam tylko pytanie to 1 szt kosztuje 1.50 czy cała paczka bo jak cała paczka za tyle to to jest super interes :razz: Cytuj
Kamilegionista 0 Autor Opublikowano 4 Maja 2008 Mpi - w cenniku SP pisze że paczka średnich jest za 2 zł, dużych za 3,50. a jak oceniasz huk??. Bo zastanawiam się czy ich nie kupić. Użył bym ich w pokazie. Bo są w miarę tanie a sztuk sporo :mrgreen: Huk jest spoko, ale na Twoim miejscu wziął bym duże AirBomb, już są lepsze, plusem tych petard jest to że wybuchają w locie, nad ziemią, to daje sporo lepszy huk. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi