LandsberG 0 Opublikowano 3 Listopada 2009 Kupiłem 5 paczek małych airbombów na strzały.pl po 1.50 opakowanie .Zdjęcia ( niestety złej jakości ) Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Ja na swoje szczęście mam jeszcze 14 sztuk tego deficytowego towaru. Wczoraj odpaliłem jeden - Huk jak zawsze powalający! Przede mną jeszcze testy air bombów małych których mam 144 sztuki. Ciekawe czy są dużo słabsze od AB dużych. Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Teraz w katalogu produktow SP sa jeszcze male musze je sobie kupic szkoda ze wycofali duze... Cytuj
hl1030 10 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 a huk jakiś taki głośniejszy (można to nazwać mała salut) czy takie pyknięcie raczej?? Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Do saluta małym air bombom daleko, ale huk jest zadowalający. Sporo małych air bombów możesz zobaczyć na moim filmie z sylwestra: http://www.youtube.com/watch?v=QC4UvEU166k( od 1:30 )Huk dużego air bomba jest wyraźnie większy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi