przemo312132 14 Opublikowano 13 Grudnia 2014 FireBall , Bardzo dobry wybór Nie zawiedziesz się .! Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Swietna aktualizacja :xmas_laugh: Kostka z pietnum efektem ale z tymi motylkami to chyba troche przesadziłes :xmas_tongue: Cytuj
Krystian Piro 0 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2014 Za całość wydałem wprawie 300 zł, rzymiaki podobno są super ! Kolega PiroManiaHD wie o nich więcej. Cytuj
Krystian Piro 0 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zmiana planów ! Nie chciałem zamawiać pełno dupereli i wziąłem jedną a porządną wyrzutnie z Triplexa, a mianowicie SONGA ! Kosztuje on 101.28 zł, a kolega Grzesiek Piro jakieś duperele :xmas_laugh: Być może dojdzie jutro ale wątpie, bardziej stawiam na środę. Dodam fotki i film na YT, pozdrawiam ! Cytuj
Krystian Piro 0 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2014 Siemanko. Dziś z dziadziusiem byłem w hurtowni Manix i zrobiłem małe zakupki. - Big Bang Kasjopeja - Fontanna Gold x4 - EX1 x4 - Rakiety Fenix - Saturn Missiles x2 25 sh - Piccolo Corsair x2 Foteczka - http://imgur.pl/18sy5msk2swh Nie mam pojęcia ile za o wyszło, ale coś około 70 - 80 zł/ Tutaj całość - http://imgur.pl/59ao2jiwfvaq Jeszcze dojdzie paczka RC3 i paczka motylków z Piromaxa bo jedną wystrzelałem, i bardzo możliwe że dojdzie Mars. Komentujcie :xmas_laugh: Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 19 Grudnia 2014 No fajnie, fajnie stuff sie swietne prezentuje :christmascool: Jest duzo zabawy ale jest tez pare kostek na godzine zero Cytuj
Krystian Piro 0 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2014 No fajnie, fajnie stuff sie swietne prezentuje :christmascool:/> Jest duzo zabawy ale jest tez pare kostek na godzine zero Dzięki :xmas_wink: Na 00.00 jest FireBall Cytuj
ZawodowyFMX 0 Opublikowano 19 Grudnia 2014 No naprawdę fajnie, tylko brakuje mi tu jakichś lepszych rakietek Polecam te z Kauflanda za 14.99. Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Bardzo dobry stuff :xmas_happy: znakomita kostka na północ dobre petardy i rakiety Cytuj
Krystian Piro 0 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2014 Bardzo dobry stuff :xmas_happy:/> znakomita kostka na północ dobre petardy i rakiety Dzięki endriu :xmas_w00t: Dojdzie jeszcze Big Bang Mars, RC3, Motylki z Piromaxa i jakieś duperele Cytuj
PyroMarcin 0 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Pięknie ułożony stuff jest w nim zabawa efekt huk wszystkiego po trochu :)/> ps ile za całość dałeś? Cytuj
Krystian Piro 0 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2014 Pięknie ułożony stuff jest w nim zabawa efekt huk wszystkiego po trochu :)/>/> ps ile za całość dałeś? Niedługo to będzie jakieś 400 zł, przepłaciłem bo zamówiłem w lipcu paczkę nie potrzebnie. Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Ładnie się calość prezentuje ale nie widać niestety w tym stuffie aż 400 złociszów. Dobre petardki, coś na godziną zero jest ale o zabawie bynajmniej nie zapomniałeś. Ogólnie to 7.5/10 bo dobrze dobrany ale troche dużo kasy poszło, pewnie przez to zamówienie w lipcu. Cytuj
Krystian Piro 0 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2014 Ładnie się calość prezentuje ale nie widać niestety w tym stuffie aż 400 złociszów. Dobre petardki, coś na godziną zero jest ale o zabawie bynajmniej nie zapomniałeś. Ogólnie to 7.5/10 bo dobrze dobrany ale troche dużo kasy poszło, pewnie przez to zamówienie w lipcu. Thx :xmas_happy: Cytuj
Krystian Piro 0 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zrobiłem zdjęcie w lepszej jakości ! http://imgur.com/jg6vgUS Cytuj
Krystian Piro 0 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2014 Siemka. Dziś byłem z dziadkiem na straganie z fajerwerkami i na gwiazdkę w prezencie kupił mi - RC3 - Latające skrzydła - Dum Bum dwie x2 - Korsarze x2 - Super Piccolo x2 - Jaja dinozaura x2 ( gratis od sprzedawcy ) Tutaj foteczka - http://imgur.com/qpCv3rL Jutro jadę tam i kupię x5 Dum Bumów bo jak dziś jedną odpaliłem to normalnie szok taki huk niesamowity że nie mogłem wytrzymać. Cytuj
Krystian Piro 0 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2014 A ile za jedną sztukę DumBumów? 2.50 zł drogo ! :xmas_ohmy: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi