FireMan 0 Opublikowano 18 Września 2007 Takiego tematu nie ma jeszcze na forum.W tym temacie oceniajcie sklepy/hurtownie/sprzedawców , w skali procentowej od 0% - 100%.Mile widziane uwagi i uzasadnienia ocen.Sklep :Auchan 90%+Duży wybór produktów , częste promocje , niskie ceny.-Wiele opakowań , fajerwerków jest zniszczonych , niektóre elementy z zestawów są powykradane , ponieważ mają tam słabą ochrone. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 18 Września 2007 no to teraz ja :mrgreen: Sklep vmax2.pl - 100% najtańszy sklep internetowy (ceny hurtowe) - tania wysyłkaTesco - 50% - dlatego w 50% bo na początku mają bardzo drogo a później sprzedają po cenach hurtowych i dam jeszcze mały plusik za produkty JorgaGeant(Real) 50% - ceny takie średnie nie hurtowe, ale nie też za wysokie tak samo jak w Tesco + za produkty Jorga. (nie wiem jaka firma będzie teraz)Carrefour - 30% - dosyć drogie produkty, ale dobrej firmy bo SuperPowera (w każdym mieście może być inaczej z tymi firmami jedni mają Hestie drudzy SuperPower)Jak jeszcze sobie coś przypomnę to napiszę. Cytuj
Fear 0 Opublikowano 18 Września 2007 to teraz ja Biedronka- 50% dobre produkty niskie ceny, ale każdy moze podejśc pomacać i zazwyczaj są już poniszczone i pootwierane opakowania, mogli by lepiej pilnować Carrefour- 95% bardzo dobrze pilnowane produkty (2 ochoriaży widziałem przy stoisku) w związku z trzym produkty niepootwierane etc. nigdy nie miałem z tamtąd niewypału a ceny nie są strasznie wysokie 95% dlatego że małe te stoiska 4x5m a mogło by być 5x6 i ciasno tam Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 18 Września 2007 Hurtownia SP 100% - wszystko co mi polecają jest super i nie jest takie drogie wg mnieCarrefour 30 % - jest tam hestie a ja jej nie lubie :twisted: no i jeszcze jest SuperPower ale ja wszystko kupuje w hurtownii z tej firmy, chyba że jakieś pierdółki Real 20% - równierz słabo bo nie lubie hestii, a niestety ta firma dominuje w marketach, i niestety jeżeli coś kupie to jakieś petardy albo pszczółki, nic konkretnego (może w tym roku bedzie inna firma?)Tesco 60 % - jest jorge, ale za dużo tego nie mająBiedronka 60% - tak samo jak wyżej, dobre produkty dobrej filmy ale nie ma tego za dużo Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 18 Września 2007 Hurtownia Ekoplast jest ona prze ze mnie w 100% polecana ponieważ po atrakcyjnych cenach można tam kupic produkty np.Top secret mam tam za 55 zł a trole 5 z czymś zł :-) Cytuj
Mati88 1 Opublikowano 19 Września 2007 Intermarche 80%Bynajmiej u mnie odrazu jak wchodzi się do sklepu jest całe stoisko z wszytkim ... zaczynajac od wyrzutni, a kończąc na petardach :smile: Naprawde duży wybór,ceny hurtowe.Nie wiem jak jest u Was Cytuj
Pioter 9 Opublikowano 19 Września 2007 INTERMARCHE 85 % ceny naprawdę niskie, wszystko w dobrym stanie, ( niepootwierane) duży wybór, w większości produkty JORGE'A, lecz mają troche mało sztuk, np zestaw joker 10 sztuk na półce ( choć ja go niekupuje) ; )BIEDRONKA 65 % ceny niskie, dobre produkty, też firmy jorge ( np. sfinks jumbo jet top secret itp. ) ale mocno poniszczone ( zlodzieje itp)LIDL 60 % produkty glównie śmieszka ( to minus) lecz niektóre są dobre, np zestaw za 3 zlote i fontanna butelka, również niskie ceny Cytuj
maxior 0 Opublikowano 20 Września 2008 Auchan 85% + za baaardzo dużo asortymentu i ceny bardzo dobre do tego liczne promocje :grin: - za rozpakowane produkty :evil: Makro 70%+ za duży wybór fajerwerek i film instruktażowy :lol:- za dość wygórowaną cene.Kaufland 50%+ w miare duży wybór,dobre ceny.- zero promocji przynajmniej u mnie;/ Cytuj
Janek_92 1 Opublikowano 1 Października 2008 Ocenie źródła skąd ja kupuje fajerwerki.Biedronka (90%)Jak narazie ani razu sie nie zawiodłem. Zawsze kupowałem tam co chciałem i zawsze było w super stanie. 90% dlatego że czasem w zestawie kung-fu z bączków są wyjęte lonty ;P.Hurtownia "Tiger" w Sopocie (60%)Tu kupuje tylko petardy dlatego, że jest drogo, ale jeśli chodzi o petardy to mają fajne i te, które chce .Hurtownia "Eurostar" w Sopocie (70%)Tu zwykle też kupuje petardy. 70% dlatego, że jest dość drogo, ale 10% więcej od Tigera, bo Eurostar położony prawie w centrum Sopotu tyle, że w podwórku ^^. Cytuj
robertzelony 0 Opublikowano 3 Grudnia 2008 czesc ja to w marketach juz nie kupuje faktycznie tansze ale juz nie raz sie zawiodlem a to polamane albo brak lontu nie dzieki a pozatym nie ma kogo sie spytac jak to odpalac mam juz mete przy realu na ursynowie asortyment bardzo duzy wszystko czego dusza zapragnie ceny umiarkowane ale co najwarzniejsze zawsze odpalaja jest komu wytlumaczyc i doradzic a pozatym czynny caly rok a w sylwka do 24 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi