adrian12 0 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Witam .Mamy juz sierpień więc pomyślałem że cos już zamówię na tegorocznego sylwestra ..W tym roku mam zamiar zrobić pokaz za 1000 zł ..Jak będzie jakaś aktualizacja to dodam foto .Tutaj zdjęcie mojego zamówienia : Jeżeli dojdzie paczka dodam zdjęcie .Tylko wyrzutnia YHW009 SONG OF FIGHT idzie na sylwester .Reszta wyrzutni idzie na mini pokaz urodzinowy w sierpniu Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Jest song jest dobrze, jeśli zamierzasz robić pokaz za tysiąc złotych to będzie grubo, kiedy następne zakupy? Lepiej zamów sobie jeszcze troche lontu. Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Jak na początek to git stuffik, zapraszam do skomentowania mojego. 10/10 tyle odemnie Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zamówienie smietne Ale czy opłacało ci sie zamawiac teraz piro ? Nie lepiej było poczekac na promocje ? Cytuj
PyroMagik 0 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 No fajnie się zapowiada.. zaczynasz od bardzo dobrej kostki.I te mniejsze na pokaz też są fajne oby tak do końca Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Bardzo dobry początek . Jest Song, który naprawdę daje radę i małe (ale też fajne) kostki . Podoba się . Cytuj
karasiun 0 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Widzę Adrian, że plany masz nieco podobne do moich :)/> a początek z Songiem zapowiada się nieźle, bo to B, dobra wyrzutnia :blush:/> ja też urodziny za 3 dni, więc może odpalę chociaż LDC105 :P/> Powodzenia czekam na resztę stuffiku :67675:/> Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Nonono...robi się bardzo ciekawie, kupiłeś piękną kątówkę, oby tak dalej . Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 :xmas_w00t: :xmas_w00t: :xmas_w00t: :xmas_w00t: Jezusie ty tak dobrze zacząłeś że jestem pewien podziwu, już teraz masz odemnie 11/10 skomentuj u mnie. Cytuj
Kamil™ 27 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Już mi się podoba. Mam nadzieję, że nagrasz jakiś pokaz Cytuj
PyroMagik 0 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 dobre kostki widzę. Jak takie kostki będziesz kupować na pokaz.. Będzie na co popatrzeć. Cytuj
adrian12 0 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Kolejna aktualizacja I całość jak na dzień dzisiejszy .Napewno dojdą jeszcze jakieś konkrety Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 No to coraz lepiej się zaopatrujesz. Każda następna kostka lepsza od poprzedniej. Same wspaniałe kostki. Narazie 9/10 czekam na więcej. Ile jeszcze zamówień zamierzasz złożyć? Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Widzę Adrian,że zafundujesz sobie super Sylwestra.Cztery świetne kostki wśród których znajduje się kątówka.Zakupiłeś też kilka małych.Dobrze,że masz Songa,bo to jest naprawdę mistrz a Bagdat czy zwłaszcza Manila to wyrzutnie również klasowe w swoim wydaniu.Fajnie,że zdecydowałeś się na tą kątówkę z Maxema,bo ma naprawdę świetne efekty.Oj będzie się działo tym bardziej jak coś jeszcze dokupisz. Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Mamy dopiero 27 sierpień a Twojego stuffu nie powstydził by się chyba nikt. Jedyna moja uwaga. Z zakupami mogłeś poczekać na zestawy promocyjne, zawsze coś za free można dorwać. Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 No No widze konkret dobre kostki jest kątówka będzie show napewno... 10/1 Cytuj
marcelfajerwerki 0 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 jeszcze dużo czasu do sylwestra a ty juz taki stuff Cytuj
adrian12 0 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2014 No to panowie .Dawno nic tu się nie działo nie miałem czasu .Ale jak mówiłem że coś dojdzie to dojdzie .Tak wygląda całość na dzień dzisiejszy .Raczej już nic nie dojdzie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi