Skocz do zawartości

[DawidPirotechnik] Zakupy , Plany , Przygotowania 2014/15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym roku niewiem ile wydam na piro bedą duze kostki jak i małe do zabawy prze północą :)

Planuje w tym roku zrobic pokaz

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Można wiedzieć kiedy pierwsze piro pojawi się u Ciebie ?

Jak zaczna sie promocje w sklepach internetowych ;)

A moze nawet wczesniej beda z 2-3 kostki ;)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Skromnie lecz z rozsądkiem - masz trochę huku i zabawy.Jak do tego kupisz coś na efekt to będzie super :fireworks:

Opublikowano

Dużo petard,czyli jest hucznie,jest także cyrko i jedna fajna wyrzutnia.Zawartość cz1 przyzwoita :xmas_smile:

Opublikowano

Super paczka z dobrymi petardami i kostką jaką jest wenus, diabolo słabe ale dobre do zabawy :christmascool:

Opublikowano

Ile planujesz jeszcze wydać na tą paczkę którą chcesz zamówić około 20 grudnia? :D

JacuQM

Opublikowano

Planuje jeszcze wydać okolo 200zl ale to są tylko plany wszystko okaże się jak będę zamawiał paczke ;)

Opublikowano

Bardzo spodobało mi się to zamówienie. Jak za 127zł to naprawdę zamówiłeś z głową. Masz zabawę w nocy przed godziną 00:00 oraz coś do posztrzelania w dzień. A kostka jak na swoją cene naprawdęma piękne efekty.

Opublikowano

Bardzo dobry wybór pod względem petard na pewno będziesz z nich zadowolony ;)/>/>

Opublikowano

Masz bardzo dużo petard,za dużo jak dla mnie.

Osobiście nie dałbym rady wystrzelać ich w dwa dni (nowy rok i sylwester),

JR1 to bardzo fajne rakietki,są małe ale jak na wielkość to mają naprawdę dobry efekt!

Wiem,bo miałem kilka lat temu,tylko ostrożnie z ich odpalaniem bo moja paczka miała jakąś wadę i rakieta wybuchała czasami bez wylotu lub nisko nad ziemią.

Dobrze,że masz chociaż jedną wyrzutnie zamów jeszcze 2-3 kostki i będzie idealnie:)

Ja miałem też brać cyrkoblitze,ale zmieniłem plany na rzecz dodatkowej wyrzutni i moździerza.

Na pewno będziesz miał hucznego sylwestra:)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak dostaniesz pake to daj fotke :) dobre zamównienie.

Opublikowano

Jak przyjdzie paczuszka, zrobisz zdjęcie całości? :D

JacuQM

Opublikowano

Jeszcze bede kupował w marketach :xmas_smile: Zdjecie całosci bedzie pod koniec grudnia :xmas_wink:

Ale postaram sie zrobic zdjecie całosci co mam aktualnie

Opublikowano

Plany sie troche zmieniły i z zamówienia zostają usunięte TXB394 Passat, Wirujący bączek i JM05 Trzeszczące kulki

Ale za to pod koniec miesiaca bedzie niespodzianka :xmas_happy:

Opublikowano

Dzisiaj doszła kolejna paczka :)

Zamawiałem w sklepie PiroArt

A o to zawartosc

ed6b4c8c55aa25b2med.jpg

Całosc na dzien dzisiajszy :xmas_happy:

fd154b2732df2c9emed.jpg

Mam jeszcze 5 zapałów w szafie z zeszłego roku ale zapomniałem wyciagnąc :P

Opublikowano

No ładnie się to prezentuje. Masz zapewnoiny efektowny finał ale zabawy też nie zabrakło i napewno nudzić się nie będziesz. Patrząc na spłonki chyba się szykuje jakiś malutki pokaziczek.

Tak czy nie?