DawidPirotechnik 4 Opublikowano 8 Sierpnia 2014 W tym roku niewiem ile wydam na piro bedą duze kostki jak i małe do zabawy prze północą Planuje w tym roku zrobic pokaz Cytuj
marcelfajerwerki 0 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Można wiedzieć kiedy pierwsze piro pojawi się u Ciebie ? Cytuj
DawidPirotechnik 4 Autor Opublikowano 10 Września 2014 Można wiedzieć kiedy pierwsze piro pojawi się u Ciebie ? Jak zaczna sie promocje w sklepach internetowych A moze nawet wczesniej beda z 2-3 kostki Cytuj
DawidPirotechnik 4 Autor Opublikowano 29 Listopada 2014 Trzeba odkopac temat Pierwsze zamówienie poszło :)/>/> Bedzie jeszcze jedno około 20 grudnia http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/780fab3dfc8a4e26.html Cytuj
Kudlaty 0 Opublikowano 29 Listopada 2014 Trzeba odkopac temat :D/> Pierwsze zamówienie poszło :)/> Bedzie jeszcze jedno około 20 grudnia ;)/> http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/31ca33d4d7125a05.html Strona nie istnieje. Daj inny link Cytuj
DawidPirotechnik 4 Autor Opublikowano 29 Listopada 2014 Poprawiony link We wczesniejszym komenatrzu tez zedytowałem link Cytuj
Bambo 0 Opublikowano 29 Listopada 2014 Skromnie lecz z rozsądkiem - masz trochę huku i zabawy.Jak do tego kupisz coś na efekt to będzie super Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Dużo petard,czyli jest hucznie,jest także cyrko i jedna fajna wyrzutnia.Zawartość cz1 przyzwoita :xmas_smile: Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Super paczka z dobrymi petardami i kostką jaką jest wenus, diabolo słabe ale dobre do zabawy :christmascool: Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Ile planujesz jeszcze wydać na tą paczkę którą chcesz zamówić około 20 grudnia? JacuQM Cytuj
DawidPirotechnik 4 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2014 Planuje jeszcze wydać okolo 200zl ale to są tylko plany wszystko okaże się jak będę zamawiał paczke Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Bardzo spodobało mi się to zamówienie. Jak za 127zł to naprawdę zamówiłeś z głową. Masz zabawę w nocy przed godziną 00:00 oraz coś do posztrzelania w dzień. A kostka jak na swoją cene naprawdęma piękne efekty. Cytuj
DawidPirotechnik 4 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2014 Bedzie jeszcze jedno zamówienie głównie kostki Cytuj
KrychFire 109 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Bardzo dobry wybór pod względem petard na pewno będziesz z nich zadowolony ;)/>/> Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Masz bardzo dużo petard,za dużo jak dla mnie. Osobiście nie dałbym rady wystrzelać ich w dwa dni (nowy rok i sylwester), JR1 to bardzo fajne rakietki,są małe ale jak na wielkość to mają naprawdę dobry efekt! Wiem,bo miałem kilka lat temu,tylko ostrożnie z ich odpalaniem bo moja paczka miała jakąś wadę i rakieta wybuchała czasami bez wylotu lub nisko nad ziemią. Dobrze,że masz chociaż jedną wyrzutnie zamów jeszcze 2-3 kostki i będzie idealnie:) Ja miałem też brać cyrkoblitze,ale zmieniłem plany na rzecz dodatkowej wyrzutni i moździerza. Na pewno będziesz miał hucznego sylwestra:) Cytuj
DawidPirotechnik 4 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2014 Aktualizacja :xmas_happy: Wczoraj poszło kolejne zamówienie Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Jak przyjdzie paczuszka, zrobisz zdjęcie całości? JacuQM Cytuj
DawidPirotechnik 4 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2014 Jeszcze bede kupował w marketach :xmas_smile: Zdjecie całosci bedzie pod koniec grudnia :xmas_wink: Ale postaram sie zrobic zdjecie całosci co mam aktualnie Cytuj
DawidPirotechnik 4 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2014 Plany sie troche zmieniły i z zamówienia zostają usunięte TXB394 Passat, Wirujący bączek i JM05 Trzeszczące kulki Ale za to pod koniec miesiaca bedzie niespodzianka :xmas_happy: Cytuj
DawidPirotechnik 4 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2014 Dzisiaj doszła kolejna paczka Zamawiałem w sklepie PiroArt A o to zawartosc Całosc na dzien dzisiajszy :xmas_happy: Mam jeszcze 5 zapałów w szafie z zeszłego roku ale zapomniałem wyciagnąc Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 17 Grudnia 2014 No ładnie się to prezentuje. Masz zapewnoiny efektowny finał ale zabawy też nie zabrakło i napewno nudzić się nie będziesz. Patrząc na spłonki chyba się szykuje jakiś malutki pokaziczek. Tak czy nie? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi