DawidPirotechnik 4 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2014 Tak bedzie pokaz na systemie MS12 Prawdopodobnie dojdzie jeszcze 1-2 kostki Cytuj
michał.k 0 Opublikowano 17 Grudnia 2014 te zapalniki co masz to do czego sie podłancza czy jak to sie robi (te pomarańczowe ) Cytuj
DawidPirotechnik 4 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2014 te zapalniki co masz to do czego sie podłancza czy jak to sie robi (te pomarańczowe ) Je sie podłacza pod system do odpalania piro Cytuj
DawidPirotechnik 4 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zapraszam na Unboxing z zamówienia :xmas_biggrin: Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zapraszam na Unboxing z zamówienia :xmas_biggrin:/> jest spoko :christmascool: Cytuj
DawidPirotechnik 4 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2014 A o to "wisienka na torcie" :xmas_happy: To juz ostatnie zakupy w tym roku :xmas_smile: Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Wspaniałe zakupy, tajfun wisienka na torcie do całego stuffu będzie miazga. Kostki z Hestii nie kojare ale myśle że też da ładny pokaz :christmascool: Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Tak Tajfun na pewno cię nie zawiedzie.Wyrzutnia bardzo efektowna i piękna. Cytuj
DawidPirotechnik 4 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2014 Wspaniałe zakupy, tajfun wisienka na torcie do całego stuffu będzie miazga. Kostki z Hestii nie kojare ale myśle że też da ładny pokaz :christmascool:/> dzieki endriu :xmas_laugh: kostke z hesti kupiłem z ciekawosci bo sam niewiem jak ona ma efekt odpale ją przed pokazem Cytuj
DawidPirotechnik 4 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2014 Tak Tajfun na pewno cię nie zawiedzie.Wyrzutnia bardzo efektowna i piękna. Tak własnie mysle ze tajfun zrobi najwieksze wrazenie na publicznosci Cytuj
ArbTree 67 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Stuffik bardzo fajny i ciekawy, pomimo tego ze jest mały . Doszedł Tajfun, co na pewno wpłynie pozytywnie na pokaz Ogólnie jest ok ale brakuje mi jakiejś [kropki] nad I np. JW1000 /JW1019 To chyba nie koniec zakupów ??? Póki co 9/10 Pozdrawiam i udanego Sylwestra życzę Cytuj
DawidPirotechnik 4 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2014 Stuffik bardzo fajny i ciekawy, pomimo tego ze jest mały . Doszedł Tajfun, co na pewno wpłynie pozytywnie na pokaz ;)/> Ogólnie jest ok ale brakuje mi jakiejś [kropki] nad I np. JW1000 /JW1019 To chyba nie koniec zakupów ??? Póki co 9/10 ;)/> Pozdrawiam i udanego Sylwestra życzę ;)/> To juz koniec zakupów na ten rok :xmas_wink: Cytuj
DawidPirotechnik 4 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2014 Wkoncu nadszedł ten moment :fireworks: :fireworks: Stuff 2014/2015 całosc :xmas_w00t: Wartosc: 420zł Juz niedługo zdjecia z przygotowan karabinku :xmas_smile: Cytuj
Patrick 4 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Konkret. Widzę same fajne rzeczy i sporo petard do zabawy :)/> Czyżby Tajfun z lidla ? Bardzo mi się podoba twój zestaw Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Szykuje się ciekawy pokaz. Masz sporo ładnych kostek no i tajfuna Odpalisz coś razem z nim, żeby "załatać" te dziury między seriami? Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Same najlepsze kostki w swojej cenie plus tajfun, fajny pokazik się szykuje. Czekam na zdjęcia z karabinku. Cytuj
DawidPirotechnik 4 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2014 ile za całość? Zapłaciłem około 420zł :xmas_wink: 2 zamówienia na promocju piroart tajfuna z lidla i kostka hesti ze sklepu niedaleko mnie :xmas_smile: Cytuj
PyroMagik 0 Opublikowano 28 Grudnia 2014 no jest konkret i klasyk jw90 dobry stuff ułożyłeś niczego nie brakuje Cytuj
blubencjusz 1 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Bardzo przyjemny stuff jak za tą kwotę , sporo zabawy i efektu , picolaki z przeznaczeniem na jakiś karabin ? Cytuj
DawidPirotechnik 4 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2014 Bardzo przyjemny stuff jak za tą kwotę , sporo zabawy i efektu , picolaki z przeznaczeniem na jakiś karabin ? Tak z picolo bede robic karabinek :xmas_wink: Cytuj
Barpek 0 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Dużo zabawy, są też konkrety. Tajfun bardzo dobra wyrzutnia i w dobrej cenie z lidla Stuff 8/10 Barpek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi