Bartosz 43 Opublikowano 1 Stycznia 2011 TB49 Exploder 8 (nowość 2010) - Najnowsza bateria Exploder 8 to kolejny dobry produkt firmy Tropic z tej serii 13-strzałówek. Szczerze mówiąc z początku byłem niepewnie nastawiony do tej wyrzutni, jednak po odpaleniu okazało się, że efekty nie są takie złe. Są przede wszystkim duże i rozłożyste a efekt białego migotania dość długo utrzymuje się na niebie.Podczas tego sylwestra miałem także po raz drugi Explodera 6 i powiem Wam, że żadna inna bateria z tej serii jej nie pobije. Chmura cracklingu jest naprawdę wielka. Po prostu extra! Jak dla mnie do tej pory numer 1 wśród Exploderów. Cytuj
Bartosz 43 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Po 6 latach powróciłem do kostek Exploder. W stuffie miałem nr 6 i 7. I potwierdzę swoje słowa z 2009 i 2011 roku, że Exploder 6 jest zdecydowanie najlepsza z całej serii. Niezmiennie wielka, trzeszcząca chmura cracklingu z niebieską miną. Exploder 7 też bardzo ładna. Fajny i ciekawy efekt. Cytuj
Bartosz 43 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Kolejny strzelony Exploder do kolekcji. Dość ciekawy i chyba nie tak często spotykany efekt czerwonych, lekko stroboskopowych koron. Cytuj
Motur321 1 Opublikowano 1 Stycznia 2020 W tym roku miałem exploder 6 , zapłaciłem za nią 30 zł.Wyrzutnia konkretna, zrobiła niezłą miazgę na czarnym niebie.Moja ocena to 100/10.Z całego serca polecam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi