gorgol 0 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Macie może jakieś filmiki do tych wyrzutni ? W ogóle czy miał ją ktoś i czy jest warta tych 38 zł ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witus 0 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 http://www.witus.yoyo.pl/nr40-44.aviWrzuciłem na serwer filmy wyrzutni TB40, TB41, TB42, TB43 oraz TB44, czyli tak zwanych Exploderów :smile: Najbardziej spodobał mi się TB40 o bardzo ładnym efekcie chryzantemy/palmy z cracklingiem Oprócz "jedynki" spodobał mi się także Exploder 5 (palmy + komety) oraz Exploder 3 z efektem złotej chryzantemy :smile:P.S - zmieniłem nazwę tematu na Seria Exploder, aby każdy mógł znaleźć bez problemu temat o tej serii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol 0 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 no ładne, ale to nie jest w całości prawda,... bo trwało by to troche dłużej... ale najbardziej podobała mi się ostatnia czyli TB44 chyba, pierwszy raz widziałem tego typu wybuchydzieki za filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 A mi tak jak witusowi spodobała mi się t pierwsza czyli TB-40. Piękne srebrne palny. Kupił bym ją sobie, ale nie mam gdzie. Dobrze by było jakby była ta wyrzutnia w nowościach październikowych na jgs. Pewnie kosztowała by ze 40zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loler 0 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 No, no, no Exploder 5 i Exploder 1 jak dla mnie mistrzostwo. witus, masz może jakieś inne filmy wyrzutni Tropica? Teraz zastanawiam się czy brać Jorga czy może dla odmiany Tropica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 mi sie wszystkie bardzo podobały, może kupie jak tylko bede w sklepie JGS w Warszawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz 42 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Na ostatniego Sylwestra miałem Exploder 4 i muszę przyznać, że bardzo fajny.O wiele lepiej wygląda w rzeczywistości. Niezłe, duże,czerwone efekty.Wart uwagi jest też Exploder 2. Na DVD Tropica efekt wygląda 100x lepiej.Jest przede wszystkim o wiele dłuższy. Eksplozje nie zniakją tak szybko, tylko utrzymująsię na niebie ok. 2 - 3 sekundy i trochę opadają. Natomiast nie polecam "E3"... Efekt na DVD bardzo krótki i mało rozproszony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol 0 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 co to za DVD tropica ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton 0 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 co to za DVD tropica ?? oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saper 0 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Na tego sylwestra w planie już od stycznia jest exploder ale jeszcze niewiem który.Musze się zastanowić ale chyba kupie exploder 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz 42 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Dzięki koledze Saperowi dowiedziałem się, że w tym roku seria Exploderówpowiększyła się z 5 do 7!Efekt Explodera 6 TB19 - niebieski bukiet przechodzący w srebrną trzeszcząca chryzantemę.Niestety efektu Explodera 7 nie znam.Z chęcią wypróbuję w tym roku przynajmniej jednego nowego Explodera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saper 0 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Dzięki koledze Saperowi dowiedziałem się, że w tym roku seria Exploderówpowiększyła się z 5 do 7!Efekt Explodera 6 TB19 - niebieski bukiet przechodzący w srebrną trzeszcząca chryzantemę.Niestety efektu Explodera 7 nie znam.Z chęcią wypróbuję w tym roku przynajmniej jednego nowego Explodera. Tego Exploder 7 to ja nie widziałem jakby co.Widziałem tylko 6 ale oni w hurtowni mówili że Exploder 7 też jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zawdi Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 dla mnie to exploadery sa bardzo dobre jak na swoja cene bardzo mi sie podobaja exploader 5,3,1 ale dwojka i trojka tez sa fajne .... na tego sylwka kupuje sobie piateczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 macie filmy wszystkich wyrzutni z tej seri :mrgreen: http://www.aldi-pirotehnika.lv/piedavajums.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziske 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 widziałem tą wyrzutnie u mnie w sklepiw za 42 zł :neutral: chyba sie nie opłaca :neutral: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Cena nawet dobra tylko 6 zł droższa od ceny hurtowej tylko jeszcze jaki to nr.1,2,3,4,5 :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziske 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 jest to nr.2 :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 aha to ją kupuj ma super efekty :mrgreen: a ma ktoś moze film tej wyrzutni numeru 6 :roll: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol 0 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 wg mnie 2 najgorsza, nic specjalnego, a najlepsze to nr 1 i 5, wywnioskowałem to na podstawie filmów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saper 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Cena nawet dobra tylko 6 zł droższa od ceny hurtowej tylko jeszcze jaki to nr.1,2,3,4,5 :?: Albo nie umiesz liczyć albo nie znasz ceny hurtowej :roll: .Cena hurtowa to 30zł czyli o 12zł droższe od ceny hurtowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaulWinter 2 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Wracając do filmów... :arrow: TB-40 Exploder 1 :arrow: TB-41 Exploder 2 :arrow: TB-42 Exploder 3 :arrow: TB-43 Exploder 4 :arrow: TB-44 Exploder 5 Spoko efekty. :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Cena nawet dobra tylko 6 zł droższa od ceny hurtowej tylko jeszcze jaki to nr.1,2,3,4,5 :?: Albo nie umiesz liczyć albo nie znasz ceny hurtowej :roll: .Cena hurtowa to 30zł czyli o 12zł droższe od ceny hurtowej. 30 zł to u mnie w hurtowni za 36 zł :neutral: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz 42 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2009 Moje filmy wyrzutni z serii Exploder:TB40 Exploder 1 - http://pl.youtube.com/watch?v=mQlj0G-7v4M&...re=channel_pageTB41 Exploder 2 - http://pl.youtube.com/watch?v=rajPUAIKKW4&...feature=channelTB19 Exploder 6 - http://pl.youtube.com/watch?v=2lcfn9d0mpk&...re=channel_pageTB160 Exploder 7 - http://pl.youtube.com/watch?v=GzjLM4j8xkE&...re=channel_pageZostały mi jeszcze 3 Explodery do kupienia a mianowicie 3, 4 i 5.Jednakże po odpaleniu tych 4 Exploderów muszę przyznać, że największe wrażenie robi Exploder 6, którego miałem na tego Sylwestra. Pociski wznoszą się z niebieskim bukietem a po chwili eksplodują wielką trzeszczącą chryzantemą.Zdecydowanie najlepsza z dotychczasowych, które miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Mój film i zdjęcia Explodera 2 z sylwka 08/09:Film:http://pl.youtube.com/watch?v=Lb0dWyba98IZdjęcia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz 42 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Po sylwku '09 powiększyła się moja kolekcja Exploderów o Explodera 3.Film - Szczerze mówiąc, miło mnie zaskoczył efekt TB42. Do tej pory sądziłem, że jest to jedna ze słabszych wyrzutni z serii Exploder. Jednak złote palmy bardzo ładnie prezentowały się na niebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi