piropiotr223 11 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Która wyrzutnia według was lepsza na finał. Ewentualnie jakaś inna wyrzutnia np. z fajerwerkimarket.pl do 70zł na finał. Czy lepiej Mont Everest i JW90 razem, najpierw Mont a pózniej JW90. Cytuj
0 PyroPiotr 0 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Razem, ponieważ będzie dużo kolorów na niebie razem Cytuj
0 ponczo12496 24 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Sprecyzuj swoje pytanie bo jest strasznie chaotyczne. Masz do wydania 70 zł na kostkę na finał a w temacie masz JW90 vs Mount Everest. Aktualnie na fajerwekrimarket nie ma za dobrego wyboru czegoś na finał za 70 zł. Radził bym poczekać na początek sezonu i pomocji. Jeżeli na gwałt chcesz coś kupić na finał z kątówek to weź Mounta i JW90. Jeżeli nie ja bym polecił coś z Komety np Katalonia lub Walencja. Powtórzę się, poczekaj jeszcze z zakupami !! Cytuj
0 piropiotr223 11 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Dzięki za odpowiedz. Nie mam zamiaru na razie zamawiać. Jeśli już bym miał zamówić te kostki to po sylwestrze. Po prostu naszła mnie taka myśl i chciałem zobaczyć wasze zdanie. Jeszcze raz dzięki. Pozdrawiam. Cytuj
Pytanie
piropiotr223 11
Która wyrzutnia według was lepsza na finał.
Ewentualnie jakaś inna wyrzutnia np. z fajerwerkimarket.pl do 70zł na finał. Czy lepiej Mont Everest i JW90 razem, najpierw Mont a pózniej JW90.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi