PyroPiotr 0 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Witajcie! czy dobry stuff wybrałem za 200zł? -Wyrzutnia guliwer -wyrzutnia future Game green -wyrzutnia backyard fun -wyrzutnia sky buster -wyrzutnia magma -wyrzutnia Magic key -wyrzutnia macrocosmos 3 -wyrzutnia yellow/purple peony -rakiety diabolo jr4 -Fp3 3x -piccolo corsair 5x -koliberki -cyrkoblitze 10szt 2x -trzeszczące kulki 2x -kulki dymne -fontanny 5 szt Cytuj
0 mateo1992 28 Opublikowano 1 Października 2014 Podepne się pod temat,co byście polecili z maxsema do kwoty 200zł razem z wysyłką żeby uwzględnić w to rabat -20%,parę wyrzutni oraz jeden moździerz i 2-3 opakowania petard lontowych typu piratka? Wyrzutni im więcej tym lepiej mogą być mniejsze i z 1-2 większe,z dużych myślałem nad http://www.maxsem.pl/produkt/beautiful-night/80 Beatiful Night,bo lubię dużo cracklingu:) Cytuj
0 karasiun 0 Opublikowano 1 Października 2014 no nieźle wygląda :xmas_tongue: może przydałyby się jakieś lepsze niedrogie rakiety, np Perfect Cytuj
0 karasiun 0 Opublikowano 1 Października 2014 Podepne się pod temat,co byście polecili z maxsema do kwoty 200zł razem z wysyłką żeby uwzględnić w to rabat -20%,parę wyrzutni oraz jeden moździerz i 2-3 opakowania petard lontowych typu piratka? Wyrzutni im więcej tym lepiej mogą być mniejsze i z 1-2 większe,z dużych myślałem nad http://www.maxsem.pl/produkt/beautiful-night/80 Beatiful Night,bo lubię dużo cracklingu:) Cytuj
Pytanie
PyroPiotr 0
Witajcie!
czy dobry stuff wybrałem za 200zł?
-Wyrzutnia guliwer
-wyrzutnia future Game green
-wyrzutnia backyard fun
-wyrzutnia sky buster
-wyrzutnia magma
-wyrzutnia Magic key
-wyrzutnia macrocosmos 3
-wyrzutnia yellow/purple peony