Skocz do zawartości
  • 0

Pomoc - stuff za 200zł

Pytanie

Opublikowano

Witajcie!

czy dobry stuff wybrałem za 200zł?

-Wyrzutnia guliwer

-wyrzutnia future Game green

-wyrzutnia backyard fun

-wyrzutnia sky buster

-wyrzutnia magma

-wyrzutnia Magic key

-wyrzutnia macrocosmos 3

-wyrzutnia yellow/purple peony

-rakiety diabolo jr4

-Fp3 3x

-piccolo corsair 5x

-koliberki

-cyrkoblitze 10szt 2x

-trzeszczące kulki 2x

-kulki dymne

-fontanny 5 szt

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

no mi sie podoba ;) dużo zabawy będzie ;)

• 0
Opublikowano

Podepne się pod temat,co byście polecili z maxsema do kwoty 200zł razem z wysyłką żeby uwzględnić w to rabat -20%,parę wyrzutni oraz jeden moździerz i 2-3 opakowania petard lontowych typu piratka?

Wyrzutni im więcej tym lepiej mogą być mniejsze i z 1-2 większe,z dużych myślałem nad http://www.maxsem.pl/produkt/beautiful-night/80 Beatiful Night,bo lubię dużo cracklingu:)

• 0
Opublikowano

no nieźle wygląda :xmas_tongue: może przydałyby się jakieś lepsze niedrogie rakiety, np Perfect :)

• 0
Opublikowano

Podepne się pod temat,co byście polecili z maxsema do kwoty 200zł razem z wysyłką żeby uwzględnić w to rabat -20%,parę wyrzutni oraz jeden moździerz i 2-3 opakowania petard lontowych typu piratka?

Wyrzutni im więcej tym lepiej mogą być mniejsze i z 1-2 większe,z dużych myślałem nad http://www.maxsem.pl/produkt/beautiful-night/80 Beatiful Night,bo lubię dużo cracklingu:)

92e71e055884723bm.jpg