PyroPiotr 0 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Wie ktoś może jakie były zestawy promocyjne na BigFun,w zeszłym roku? proszę o pomoc Cytuj
0 Kamil™ 27 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Z tego co pamiętam to: -petardy bang -macrocosmos 3 -jakieś rzymiaki -rakiety extreme małe duże -rakiety imagine -wulkany -były też inne wyrzutnie ale przy zakupach chyba od stówki a to było od pięćdziesięciu Więcej nie wiem Cytuj
0 capodanno 37 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Ja pamiętam zestaw promocyjny 400+, w którym znajdowała się wyrzutnia YHW009 Song. Jednak bardziej urozmaicone zestawy były na Arssionie i lepiej je pamiętam. Cytuj
0 endriu123457 56 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Ale jak będa te zestawy to na 100% nie będzie w nich tego samego co w tamtym roku Cytuj
0 Kamil™ 27 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Tak. Ale mam nadzieję, że na przyszły sezon dodadzą jakieś ciekawsze pozycje. :xmas_wink: Cytuj
Pytanie
PyroPiotr 0
Wie ktoś może jakie były zestawy promocyjne
na BigFun,w zeszłym roku?
proszę o pomoc
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi