PyroPiotr 0 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Wie ktoś może jaki efekt mają rakiety Golden Goal firmy Keller ??? i czy warto je kupić Cytuj
0 capodanno 37 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Keller to niemiecki importer. Tam są surowe normy dotyczące ilości prochu i ogółu mieszanki pirotechnicznej w fajerwerkach, a - co za tym idzie - efekty są naprawdę marne. Nie miałem tych rakiet, ogólnie Keller to słabo znana marka, ale lepiej postawić na coś porządnego od innych importerów niż na produkty słabego jak na nasze warunki producenta. Cytuj
0 piropiotr223 11 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 No właśnie tam jest trzy razy więcej kartonu niż prochu i gwiazdek. Nie radze inwestować w droższe zestawy tejże firmy. Niektóre mniejsze zestawy mogą być ciekawsze. Cytuj
0 PyroPiotr 0 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Rozmyślałem nad rakietami Perfect Dobry wybór?? Cytuj
0 karasiun 0 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Tak, bardzo dobry wybór rakiet Perfect, nie są drogie jak na ich jakość/ilość w opak. , mimo iż są małe to efekt będą miały zapewne lepszy niż rakieta 50mm kellera Cytuj
0 capodanno 37 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 R20072 to fajne rakiety do zabawy z ładnymi efektami - najlepszy jest efekt brokatu Polecam. Cytuj
0 piropiotr223 11 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Ja polecam również ci rakiety demon. Mniejsza wersja i tańsza rakiet perfect. Też dobre efekty. Cytuj
Pytanie
PyroPiotr 0
Wie ktoś może jaki efekt mają rakiety Golden Goal firmy Keller ???
i czy warto je kupić
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi