Skocz do zawartości

[Sylar] Pokaz weselny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

No to przyszła pora na mnie :) żenię się 4 października 2014. Na weselu organizuję pokaz fajerwerków :) postanowiłem wykorzystać do tego wyrzutnie wyłącznie z kolorami: złoty/niebieski/srebrny. Drobnicy do opisu nie załączam:

1. 53901 Jupiter |

2. PXB2304 TURBO |

3. JW6011 episode XIII \|/

4. P7411 yellow sea |

5. JW08 x3 \|/

6. P7504 Duszanbe x2 \/

7. P7452 - VIGO \|/

8. JW419 Genesis |

9. JW39 x3 \|/

10. P7662 Pacyfic ocean | + JW31 Crazy Whistling Comets x2 \/

11. P7881 Golden Crowns \|/ + 4 moździerze + 3 szelki 2" \\|||// + 10 ss X X X X X

One row:

JW 1018

JW 1021 x2

z tymi one rowami to nie wiem jeszcze gdzie wsadzę, czy na koniec, czy gdzieś pomiędzy - zobaczymy, może jakieś pomysły? :P

co do muzyki to jeszcze nie wiem dokładnie :)

czas pokazu ~5 min

Pozdrawiam

Opublikowano

Po genesisie możesz dać jw1018 a na finał po Golden crown 2x Jw1021 naraz w duzej odległości od siebie a a pomiedzy plastrami ss :) ładnie by to wyszło

Opublikowano

chodzi o to żeby mi to było łatwo, szybko, sprawnie połączyć :D w końcu to moje wesele :) nie będę miał czasu żeby siedzieć na polu :P muszę to wszystko przemyśleć i jakoś sobie to wyobrazić w głowie :v jeśli chodzi o jw1021 to jeden będzie strzelał w lewo a 2 oczywiście w prawo :)

Opublikowano

chodzi o to żeby mi to było łatwo, szybko, sprawnie połączyć :D/> w końcu to moje wesele :)/> nie będę miał czasu żeby siedzieć na polu :P/> muszę to wszystko przemyśleć i jakoś sobie to wyobrazić w głowie :v jeśli chodzi o jw1021 to jeden będzie strzelał w lewo a 2 oczywiście w prawo :)/>

No wiesz każdy ma swoją wizje pokazu :). A tak w ogóle to może jeszcze za wcześnie ale co tam, wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia !!

Opublikowano

Dziękuję ;)

Opublikowano

System czy łączysz visco?

Jeśli system to proponuję kostki Vigo i Jw6011 podzielić na plastry

jw1021 na początek i na koniec

zerknij sobie tutaj jak to wyszło

Opublikowano

Visco i QM :) jakbym łączył systemem to bym zrobił tak jak mówisz ;) ale preferuję lont ;)