VonzaY 0 Opublikowano 12 Września 2014 Witam, Zastanawiam się, jakie wybrać wyrzutnie w tym roku. Mój budżet to około 500 zł. Sklep może być dowolny. Chciałbym jakieś ciekawe wyrzutnie na finał i może troszkę mniejsze na początek. Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj
0 capodanno 37 Opublikowano 13 Września 2014 Witaj VonzaY. Najlepiej powstrzymaj się z zakupami jeszcze przez parę dni/tygodni, bo w sezonie jesiennym sklepy zawsze organizują ciekawe promocje, na których można sporo zaoszczędzić lub dostać coś gratis. Na razie proponuję taki zestawik (sklepbigfun.pl): -TXB602 Backyard Fun 13,75 zł -JW05 Pluton 24,70 zł -TXB756 X-Emotion 67,10 zł -P7412 Coral Sea 76,26 zł -YHW009 Song of fight 101,20 zł (hit ostatniego sylwestra, zachwycająca wyrzutnia) -TXB400 Samum 127,60 zł (również hit ) -TXB612 Coco Rain 94,60 zł (wyrzutnia kątowa) RAZEM 505,22 zł (mam nadzieję, że pięć złotych możesz dorzucić ) Pozdrawiam. Cytuj
0 VonzaY 0 Autor Opublikowano 13 Września 2014 Fajnie, fajnie, a miałbyś jakąś inną wyrzutnię zamiast Songa? (kupiłem go właśnie rok temu i tak jak mówisz, super wyrzutnia). Myślisz, że P7545 Moskwa byłaby fajną propozycją? Cytuj
0 capodanno 37 Opublikowano 13 Września 2014 Fajnie, fajnie, a miałbyś jakąś inną wyrzutnię zamiast Songa? (kupiłem go właśnie rok temu i tak jak mówisz, super wyrzutnia). Myślisz, że P7545 Moskwa byłaby fajną propozycją? Tak, byłaby dobrym wyborem, niebieskie gwiazdki są bardzo przyjemne dla oka . Sprawdź też TXB851 X-Funny. Cytuj
Pytanie
VonzaY 0
Witam,
Zastanawiam się, jakie wybrać wyrzutnie w tym roku. Mój budżet to około 500 zł. Sklep może być dowolny. Chciałbym jakieś ciekawe wyrzutnie na finał i może troszkę mniejsze na początek.
Z góry dziękuję za pomoc.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi