michu9712 0 Opublikowano 24 Września 2014 Mam wielki dylemat, jeśli chodzi o te wyrzutnie, bo wszystkie są bardzo ładne, a przez to nie wiem, którą wybrać. Jaka z nich jest według was najopłacalniejsza i najładniejsza? Cytuj
0 endriu123457 56 Opublikowano 24 Września 2014 miałem jw26 katmandu i jedynie finał mi się podobał poniewaz kocham brokat ! thunder rain taka sobie więc wybrałbym jw08 Cytuj
0 piropiotr223 11 Opublikowano 25 Września 2014 JW26 bo na fajerwerkimarket.pl jest za ponad 21zł, baaaaardzo mało. A jeśli efekt to Wenus najlepszy. Cytuj
0 capodanno 37 Opublikowano 25 Września 2014 Wenus jest najlepsza, wyświetla na niebie dużo złotego koloru (i trochę niebieskiego), Katmandu ma piękny finał, zaś Thunder Rain, to ładne, duże, kolorowe efekty i finał zajmujący duże efekty na niebie. Moja klasyfikacja: 1.Wenus 2.Thunder Rain 3.Katmandu Cytuj
0 ShotMan 0 Opublikowano 29 Września 2014 Miałem wszystkie trzy wyrzutnie i z całego serca mogę polecić JW26 Cytuj
Pytanie
michu9712 0
Mam wielki dylemat, jeśli chodzi o te wyrzutnie, bo wszystkie są bardzo ładne, a przez to nie wiem, którą wybrać. Jaka z nich jest według was najopłacalniejsza i najładniejsza?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi