velibrum 12 Opublikowano 10 Października 2009 Hehe, nie żartuj :razz: Ten napis stoi już jakieś pół roku i nic się nie zmienia. Cytuj
Janek_92 1 Opublikowano 16 Listopada 2009 O właśnie w tym sklepie są te lepsze wersje achtungów Maxema !! Z żółtą draską. Są o niebo lepsze od tych z fm.pl, ale 2 PLN droższe. Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 16 Listopada 2009 powiem krótko... WOOOW : Jeśli wyrzutnie mają naprawdę takie efekty jak na filmach to jorge w porównaniu do maxema to szajs :mrgreen: Do tego jeszcze super ceny w przyszłym roku coś tam na pewno kupię Cytuj
Poki 17 Opublikowano 16 Listopada 2009 Hehe, nie tylko Ty kamel masz takie odczucia. Też te filmiki oglądam i się zastanawiam czy nie przetestowac ich produktów. Zwłaszcza takiej jednej wyrzutni za 17 zł o efekcie zbliżonym do starej Kasopeji. Cytuj
km 0 Opublikowano 16 Listopada 2009 Koledzy, warto nagrać film z materiałem firmy maxsem.pl i się nim później pochwalić - można dostać gratis wyrzutnie, szczegóły tutaj http://maxsem.pl/aktualnosci Cytuj
marc 11 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Robil juz ktos w nim jakies zakupy? Jak wyglada obsluga klienta i jak dlugo czeka sie za paczke? Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 16 Grudnia 2009 w przyszłym roku złoże zamówienie w tym sklepie, zobaczymy jak produkty, obsługa itp. Cytuj
km 0 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Robil juz ktos w nim jakies zakupy? Jak wyglada obsluga klienta i jak dlugo czeka sie za paczke? Robił, robił, już nie jeden i myślę, że jest zadowolony ;-) Co do obsługi, to nie mnie to oceniać Na paczki czeka się standardowo czyli z reguły dochodzą następnego dnia od nadania (w przypadku wysyłki "za pobraniem" wysyłamy tego samego dnia w którym otrzymujemy zamówienie, a jeżeli chodzi o opcję "przelew", to wysyłamy w momencie pojawienia się środków na koncie. "Płatności.pl" to wiadomo, kasa jest u nas bezpośrednio po zrobieniu przelewu, więc procedura wysyłki wygląda u nas podobnie jak w przypadku opcji "za pobraniem"). Cytuj
marc 11 Opublikowano 17 Grudnia 2009 No to jeszcze jedno pytanko Jakie sa obecne promocje/rabaty/bonusy?czy nadal obawiazuje promocja "Nagradzamy zakupy w naszym sklepie !"? Cytuj
km 0 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Obecnie obowiązuje promocja "Nagradzamy zakupy w naszym sklepie !" - szczegóły na http://maxsem.pl/aktualnosci Mamy tez dość niskie stawki za wysyłkę towaru. Jeżeli chodzi o rabaty, to są one już wliczone w ceny produktów, które nie są wysokie Cytuj
maxior 0 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Poprostu rewelacja i tyle :mrgreen: efekty wiekszości wyrzutni są poprostu bajeczne :idea: Macie może gdzieś na pomorzu swój oddział/sklep? Cytuj
km 0 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Niestety maxior, nie mamy na pomorzu sklepu, no chyba, że ten internetowy... Cytuj
maxior 0 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Hmmm szkoda,na drugi rok napewno coś u Was zamówie! :grin: Powiedz jeszcze ile kosztuje przesyłka przelewem na konto,a ile za pobraniem zakładajac,że paczka waży ok. 20kg? Cytuj
km 0 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Paczka 20kg (ubezpieczona)przelew/płatnosci.pl: 29,60 złpobranie: 62,89 zł Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Paczka 20kg (ubezpieczona)przelew/płatnosci.pl: 29,60 złpobranie: 62,89 zł ;o No to nie malo. Cytuj
pavixion 0 Opublikowano 20 Grudnia 2009 super ceny też realne znakomity sklep polecam choć zakupów tam nie robiłem Cytuj
sylar 3 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Ja bym tak poprosił 100xTexas Pop Rockets Cena: 0,00zł TANIO! a tak serio poprawcie to bo to chyba błąd Cytuj
km 0 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Sylar, to produkt niedostępny, teraz jest dodatkowe info. Dzięki. Cytuj
marc 11 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Wlasnie otrzymalem paczke od maxsem. :grin: Paczka dobrze zapakowana. Obsluga klienta oraz szybkosc realizacji zamowienia 10/10 Niestety w paczce znalazlem jednego duzego achtunga zgniecionego, ale otrzymalem gratis :grin: , ktory w zupelnosci rekapensuje ta strate i dlatego polecam ta firme kazdemu. Zobaczymy jeszcze jak z efektami. Mysle ze nie bede rozczarowany. Cytuj
luxor 2 Autor Opublikowano 22 Lipca 2010 Zamówiłem w sklepie 15 lampionów i powiem tak: Sklep pierwsza klasa! W niedzielę zamówiłem 15 lampionów życzeń i napotkałem na małą przeszkodę, mianowicie system zamówień nie wliczył dodatkowo ceny przesyłki. Postanowiłem zapłacić i dowiedzieć się drogą e-mailową co z tym fantem zrobić. Bardzo szybko otrzymałem odpowiedź, że skoro tak się stało to niech tak już zostanie i w rezultacie nie zapłaciłem za przesyłkę. Bardzo dużym plusem jest czas realizacji zamówienia (we wtorek rano lampiony już były na miejscu). Największym plusem sklepu jest obsługa: miło się rozmawia i szybko otrzymujemy odpowiedzi. Na pewno jeszcze nie raz złożę tutaj zamówienie, polecam! Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 10 Września 2010 w piątek złożyłem zamówienie, we wtorek wpłaciłem pieniądze a na kolejny piątek miałem zamówione produkty. Bardzo szybko i sprawie zrealizowana transakcja. Mam nadzieję, ze na fajerwerkach też się nie zawiodę. Osobiście sklep polecam. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 9 Października 2010 W sprzedaży pojawiły się nowe kostki:http://maxsem.pl/aktualnosc/nowe-pozycje-w-naszym-asortymencie-/13No i jednocześnie nowe filmy :rolleyes: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi