pirotechnik12 0 Opublikowano 29 Września 2014 Co waszym zdaniem lepsze poleczka od śmieszka czy jaja dinozaura od Jorge ? ;)/> jestem ciekawy waszej opinii :)/> moim zdaniem są obydwa produkty świetne . Cytuj
0 marcelfajerwerki 0 Opublikowano 29 Września 2014 Miałem oba produkty , ale moim zdaniem glośniejsze są jaja dinozaura . Jest jeszcze jedna uwaga , że oba te petardy dosyć często gasną (Przynajmniej mi) Cytuj
0 przemo312132 14 Opublikowano 29 Września 2014 Miałem oba produkty , ale moim zdaniem glośniejsze są jaja dinozaura . Jest jeszcze jedna uwaga , że oba te petardy dosyć często gasną (Przynajmniej mi) Dokończę : Nie tylko ci gaśnie , mi i innym pewnie również a to przez cienki lont który jest zazwyczaj połamany już w opakowaniu Rada : Wyprostować i odpalić z ziemi aa i z tych dwóch FP1 Jaja są lepsze ala Jc05 Cytuj
0 piropiotr223 11 Opublikowano 29 Września 2014 Lepiej kupić jc05, tanie a pewne i głośne petardy, nigdy nie zgasną, nawet w wodzie. Ciut głośniejsze od jaj dinozaura. Cytuj
0 endriu123457 56 Opublikowano 29 Września 2014 Lepiej kupić jc05, tanie a pewne i głośne petardy, nigdy nie zgasną, nawet w wodzie. Ciut głośniejsze od jaj dinozaura. Jeżeli wrzucisz petarde do wody gdy sie lont będzie palił to na 100% zgaśnie Apropo tematu lepsze sa jajka ale za ta cene kupisz JC05 Cytuj
0 ShotMan 0 Opublikowano 29 Września 2014 Jak masz wybierać pomiędzy tymi dwoma produktami to jajka, ale wybrałbym jc05 Cytuj
0 pirotechnik12 0 Autor Opublikowano 30 Września 2014 Racja bardziej się opłaca jc05 porownalem przed chwila macie racje Cytuj
0 piropiotr223 11 Opublikowano 30 Września 2014 Jeżeli wrzucisz petarde do wody gdy sie lont będzie palił to na 100% zgaśnie ;)/> Apropo tematu lepsze sa jajka ale za ta cene kupisz JC05 Serio? Nie raz wrzucałem petarde do wody. Czasami nawet pikolak Ci w niej wybuchnie, sam spróbuj a fajna fontanna w góre leci przy mocnych petardach. A co do tematu to dobrze że jednak zdecydowałeś się na zakup FP3 small/JC05. Cytuj
Pytanie
pirotechnik12 0
Co waszym zdaniem lepsze poleczka od śmieszka czy jaja dinozaura od Jorge ? ;)/> jestem ciekawy waszej opinii :)/> moim zdaniem są obydwa produkty świetne .
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi