pirotechnik12 0 Opublikowano 1 Października 2014 Witam ma ktoś juz Fife 15 jak tak to jaka platforma ? Gracie w ultimate team ? Mam 15 na ps3 i pykam w fut Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 2 Października 2014 Witam ma ktoś juz Fife 15 jak tak to jaka platforma ? Gracie w ultimate team ? Mam 15 na ps3 i pykam w fut Szkoda Bo ja x360 może kto inny .. Cytuj
pirotechnik12 0 Autor Opublikowano 2 Października 2014 Zastanawiam sie nad zakupem PS3 albo PC. Jak do grania w Fife to polecam ps3 Cytuj
PyroMagik 0 Opublikowano 2 Października 2014 Bartek do fifki polecam ci ps jak już Ci tutaj pirotechnik12 napisał. Cytuj
karasiun 0 Opublikowano 2 Października 2014 pojadę jutro do dupki to zobaczę jak się fifa 15 na ps4 prezentuje i popykam z jej ojcem jakiś meczyk :xmas_laugh: pewnie szału nie ma :xmas_dry: Cytuj
Maciej Borkowski 0 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Gram na Pc od 12 lat, ps3 od roku. Akurat pc ma przewage na ps3 w fife 15 bo na pc jest nowa generacja . Ciekaw jestem co Cię skłoniło do zakupu Playstation III rok temu, kiedy premiera czwórki była tuż, tuż... pewnie jakaś promocja w elektromarkecie. A propos technologii, generacje w PC i konsolach nie są do końca zbieżne. Jeszcze reniferek... Cytuj
Mackoo22 0 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Gram w FUT na PC, gra jest niesamowita pod każdym względem Moim zdaniem najlepsza FIFA jaka do tej pory powstała. No, może Korea Japonia była lepsza Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi