pirotechnik12 0 Opublikowano 3 Października 2014 Witam wszystkich forumowiczow mam mały problem i nie wiem co wybrać . Która kostkę z serii new generation wziasc ? Macie jakieś typy jak tak to podajcie dwie na które warto wzrucic uwagę Pozdro Cytuj
0 marcelfajerwerki 0 Opublikowano 3 Października 2014 Moim zdaniem najlepsza wyrzutnia z tej serii to ,,New Generation 7'' Cytuj
0 hl1030 10 Opublikowano 3 Października 2014 Ta która najbardziej ci się podoba efektem z filmów w miarę nowych. Każdy lubi co innego. Możesz tez się zastosować do sławnej regoły "Najlebża bo najdrożża" Cytuj
0 karasiun 0 Opublikowano 3 Października 2014 Ta która najbardziej ci się podoba efektem z filmów w miarę nowych. Każdy lubi co innego. Dokładnie :xmas_dry: Cytuj
0 capodanno 37 Opublikowano 3 Października 2014 Dla mnie najładniejsza jest N.G 9, 12 i 13 (ostatnią z wymienionych miałem na sylwka 12/13 i bardzo mi się podobała). Cytuj
0 piotrm 2 Opublikowano 3 Października 2014 Gdy pierwszy raz nabyłem ją 5 lat temu zawsze kupuję co roku NG 7(JW34). Cytuj
0 piropiotr223 11 Opublikowano 4 Października 2014 Miałem new generatin. 7 i mogę szczerze polecić. To jest typowy pewniak, jest dtoga ale warto. Cytuj
Pytanie
pirotechnik12 0
Witam wszystkich forumowiczow mam mały problem i nie wiem co wybrać . Która kostkę z serii new generation wziasc ?
Macie jakieś typy jak tak to podajcie dwie na które warto wzrucic uwagę
Pozdro
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi