velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Witam!Wie ktoś może gdzie mogę dostać tuby do kul 1,2"? W standardowym zestawie jest tylko jedna tuba, a ja chciałbym wystrzelić kilka ładunków naraz. Interesują mnie również ceny takich rurek.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcin1197 0 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Idź do jakiegoś marketu budowlanego,albo do jakiegoś sklepu z materiałami dostaniesz tam za darmo :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 A mógłby ktoś podać jakich wymiarów ma być taka rura, z jakiego materiału ma być wykonana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcin1197 0 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Najlepiej z papieru,ścianki powinny mieć co najmniej 5 mm (im więcej tym lepiej :mrgreen: ),wysokość ok.60 cm,a średnica to nie wiem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nostra 0 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 60cm? wiesz na jaka wysokosc to poleci? tyle samo ile ma komercyjna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pioter 9 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Tego typu tuby można kupić w marketach budowlanych np. Nomi, (ostatnio jak niedawno byłem to było takie coś w sprzedaży, ale nie wiem czy teraz też jest : ) wiem, że to może troszkę nie na temat, ale od niektórych moździeży tuby poprostu się rozwalają. :neutral: niektóre ładunki mogą niewylatywać i efekt następuje w tubie........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gorgol 0 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 mój brat wypożyczył kiedyś taką do 3calowych szelek za 10zł w hurtowni fajerwerków (te 3calówki też tam kupił)... ale to po znajomości :roll: ... popróbuj popytać w hurtowniach fajerwerkówpzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kamil 0 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 (te 3calówki też tam kupił)... pzdr. Trochę nie rozumiem piszesz, że kupił 3" szelki bez zezwolenia takich nie dostaniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 (te 3calówki też tam kupił)... pzdr. Trochę nie rozumiem piszesz, że kupił 3" szelki bez zezwolenia takich nie dostaniesz. ale przecież napisał, że dostał po znajomości. :???: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 tuby mozna kupic w sklepach budowlanych a takie papaierowe to tam gdzie dywany sprzedawają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcin1197 0 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Chyba,że mają być jednorazowe to możesz kupić wikol i z 10 kartek skleić (trochę roboty z tym będzie,ale jak nie znajdziesz to można tak zrobić) Ja kleiłem korpusy z 8 kartek to wychodziły twardsze od tej rury co jest w zestawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Chyba,że mają być jednorazowe to możesz kupić wikol i z 10 kartek skleić (trochę roboty z tym będzie,ale jak nie znajdziesz to można tak zrobić) Ja kleiłem korpusy z 8 kartek to wychodziły twardsze od tej rury co jest w zestawie. dobry pomysł :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Troszkę czasu minęło od września ^^I już wiem gdzie można dostać rury tekturowe jak i HDPE do ładunków różnego kalibru. Mówię tutaj o pyro garażu :razz:Temat do usunięcia. Kameleon, pls nie nabijaj tak postów :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcin1197 0 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 Pewni ci chodzi o HDPE :razz: bo pcv lepiej nie używaj bo może rozerwać rure i polecą ostre odłamki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość zawdi Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 a jakie sa najwieksze ladunki ( ile cali ? ) do mozdziezy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 chyba 48 cali to była najwieksza w histori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witus 0 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 chyba 48 cali to była najwieksza w histori To była największa jaką zrobili i której jest film, a większej raczej nie ma. Jeżeli chodzi o szelki kupne, to największe w przypadku Jorge to 8" - takie szelki jak Pagoda na przykład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 a jakie sa najwieksze ladunki ( ile cali ? ) do mozdziezy ? masz film najwiekszej szelki http://video.google.pl/videoplay?docid=387...h&plindex=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość zawdi Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2007 aha dzieki :razz: no robia wrazenie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Jak by ktoś byl zainteresowany zakupem to zapodam link http://allegro.pl/item327082518_gilzy_tule...io_uzywane.html kupowac kiedy jeszcze są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
velibrum 12
Witam!
Wie ktoś może gdzie mogę dostać tuby do kul 1,2"? W standardowym zestawie jest tylko jedna tuba, a ja chciałbym wystrzelić kilka ładunków naraz. Interesują mnie również ceny takich rurek.
Pozdrawiam.
19 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi