diilpiotrek 0 Opublikowano 5 Października 2014 SYMBOL: JC09 OPIS : petarda jednostrzałowa , 20 sztuk w opakowaniu Klasa CE 3 FILM Dzisiaj u mnie w okolicy był odpust wiadomo ceny z kosmosu , no ale skusiłem się na te petardy co prawda cena wyjątkowo niska na odpuście bo tylko 6 ziko podczas gdy na necie po 5 Ale do rzeczy jestem pozytywnie zaskoczony za te 5 złoty dostajemy 20 trójkącików o huku porównywalnym z FP 3 Zobaczyłem też , że te petardy mają strasznie długi lont no to ok myślę sobie odpalę i zdążę się odsunąć wcale się nie spieszać odszedłem parę kroków i nagle booom ! aż mnie przygłuszyło a ucho mnie jeszcze boli :xmas_mad: Szerze mogę polecić Cytuj
KrychFire 109 Opublikowano 5 Października 2014 Nie zgodzę się z tobą petardy są bardzo ciche i nie opłacalne Cytuj
diilpiotrek 0 Autor Opublikowano 5 Października 2014 Bardzo ciche to nie są , a może miałeś jakieś wilgotne albo coś moje są mocne Cytuj
marcelfajerwerki 0 Opublikowano 5 Października 2014 Nie zgodzę się z tobą petardy są bardzo ciche i nie opłacalne To chyba miałeś jakieś wilgotne , albo coś bo ja miałem je również z odpustu i były dosyć głośne Cytuj
Kamil™ 27 Opublikowano 24 Listopada 2016 http://brodziu.wtvk.pl./JC09.JPG Masa mieszanki to 0,6g a nie jak podają 3g Potwierdzam Cytuj
Destruktor 0 Opublikowano 15 Października 2017 Cóż, FP3 ma 2,1g a trójkąty 0.6g mimo że miały 1,5g ale sądzę że INS mogą jeszcze mieć stare dobre trójkąty. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi