michu9712 0 Opublikowano 6 Października 2014 Które wg was są bardziej opłacalne i mają lepszy efekt? Cytuj
0 JacuQM 122 Opublikowano 7 Października 2014 Które wg was są bardziej opłacalne i mają lepszy efekt? Zdecydowanie JR8, ich cena jest może +/- porównywalna z JR12. Popatrz teraz na ilość sztuk 10, a 6. Z czego tak na prawde efekt jest ten sam tylko mają większy korpus. Testowałem obie i polecam JR8, mają efekt porównywalny do rakietek z Hestii. Tych które są nawet spore. JacuQM Cytuj
0 przemo312132 14 Opublikowano 7 Października 2014 Zdecydowanie JR8, ich cena jest może +/- porównywalna z JR12. Popatrz teraz na ilość sztuk 10, a 6. Z czego tak na prawde efekt jest ten sam tylko mają większy korpus. Testowałem obie i polecam JR8, mają efekt porównywalny do rakietek z Hestii. Tych które są nawet spore. JacuQM I ja również polecam JR8 . Sprawdzone nie raz Cytuj
0 piropiotr223 11 Opublikowano 7 Października 2014 Wielkość efektu taka sama -/+ cena też podobna a ilość w paczce mówi za siebie, JR8! Cytuj
Pytanie
michu9712 0
Które wg was są bardziej opłacalne i mają lepszy efekt?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi