BetoNiks 0 Opublikowano 9 Października 2014 Witam nie jestem specem dlatego proszę was o ułożenie zestawu. Myślę że leżało by : - 2/3 paczki petard - coś do zabawy (mało) - moździerz x1 (najlepiej 12 kul) - rakiety (mniej wiecej 5 szt) - wyrzutnie 3-5 szt Interesuje mnie Jakość by wybuchy na niebie były wielkie i kolorowe (nie wiem jak to fachowo nazwać) kilka typów mam jak np. P: fp3 R: perfect . ale szukam jeszcze czegoś lepszego jeżeli się nie opłaca zostanę przy typach Cytuj
0 Kamilox 0 Opublikowano 10 Października 2014 Ułożę ci stuff o 15 bo teraz nie mam dostępu do kompa. Mógłbyś jeszcze podać kwotę jaką moźesz wydać ? A najlepiej jaka kwota na petardy, wyrzutnie, rakietki, moździerz i zabawki. Cytuj
0 BetoNiks 0 Autor Opublikowano 10 Października 2014 A więc tak : Petardy max 30zł Zabawki to raczej sam znajdę Rakiety max 50zł moździerz granice 25-30zł no i reszta czyli +/- bo może lekka nadwyżka niż 200zł to kostki czyli +/- 100zł Cytuj
0 Kamilox 0 Opublikowano 11 Października 2014 Oto moja propozycja: -FP3 small 2x -FP3 big 1x -Perfect 1x -Artillery shells R0009-12(t) (moździerz) 1x -Macrocosmos III 1x -Mars/ Big Bang 1x -Kasjopeja/Big Bang 1x -Korsarz JW92(j) 1x Koszty :179.56 zł na sklepbigfun.pl Za resztę kup coś do zabawy, mam nadzieję że pomogłem Cytuj
0 PyroMarcin 0 Opublikowano 10 Listopada 2014 Oto moja propozycja: -FP3 small 2x -FP3 big 1x -Perfect 1x -Artillery shells R0009-12(t) (moździerz) 1x -Macrocosmos III 1x -Mars/ Big Bang 1x -Kasjopeja/Big Bang 1x -Korsarz JW92(j) 1x Koszty :179.56 zł na sklepbigfun.pl Za resztę kup coś do zabawy, mam nadzieję że pomogłem :)/> zostały jeszcze zestawy promocyjne ;D Cytuj
0 PyroMarcin 0 Opublikowano 10 Listopada 2014 Oto moja propozycja: -FP3 small 2x -FP3 big 1x -Perfect 1x -Artillery shells R0009-12(t) (moździerz) 1x -Macrocosmos III 1x -Mars/ Big Bang 1x -Kasjopeja/Big Bang 1x -Korsarz JW92(j) 1x Koszty :179.56 zł na sklepbigfun.pl Za resztę kup coś do zabawy, mam nadzieję że pomogłem :)/> i może show box zamiast korsarza Cytuj
Pytanie
BetoNiks 0
Witam nie jestem specem dlatego proszę was o ułożenie zestawu.
Myślę że leżało by :
- 2/3 paczki petard
- coś do zabawy (mało)
- moździerz x1 (najlepiej 12 kul)
- rakiety (mniej wiecej 5 szt)
- wyrzutnie 3-5 szt
Interesuje mnie Jakość by wybuchy na niebie były wielkie i kolorowe (nie wiem jak to fachowo nazwać)
kilka typów mam jak np. P: fp3 R: perfect . ale szukam jeszcze czegoś lepszego jeżeli się nie opłaca zostanę przy typach
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi