MarcinPiro 0 Autor Opublikowano 6 Listopada 2014 Paczka już przyszła, niestety unboxingu nie będzie bo nie mam aktualnie aparatu ;/ Myślę, że filmik ze zdjęciami będzie w sobotę ! Cytuj
PiroManiaHD 0 Opublikowano 7 Listopada 2014 Filmik z 2 częścią już jest, zapraszam ! Fajny stuff Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 7 Listopada 2014 Spoczko stuff Bardzo fajnie ułożony. Masz dużo ciekawych wyrzutni. Ps. Robisz jakiś pokazik ? (Jak już o tym gdzieś napisałeś to sorki) Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 7 Listopada 2014 No bardzo ładnie jest kostka finalowa jak i mniejsze dobre kostki :xmas_happy: Cytuj
Kamil™ 27 Opublikowano 8 Listopada 2014 Całość pięknie się prezentuje. Z pewnością będzie na co popatrzeć :xmas_wink: Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 8 Listopada 2014 (edytowane) Bardzo ciekawy stuff, musisz dodać film z pokazu i z sylwestra. Będzie jeszcze jakieś zamówienie z drobnicą? Bo przydało by się coś do zabawy. Edytowane 8 Listopada 2014 przez MajsterD12 Ortografia Cytuj
MarcinPiro 0 Autor Opublikowano 8 Listopada 2014 mam cały karton petard z tamtego roku + Będzie część 3 z kostkami i mała część 4 z pierdołami ! Cytuj
MarcinPiro 0 Autor Opublikowano 9 Listopada 2014 Część 3 juz jest u mnie filmik i zdjęcia w piątek ! Cytuj
MarcinPiro 0 Autor Opublikowano 14 Listopada 2014 Filmik z częścią III już jest, zapraszam ! + Zapowiedź ostatniej części z zabawakmi typu moździerz i rakiety + pierdoły Cytuj
MarcinPiro 0 Autor Opublikowano 17 Listopada 2014 Sory że tak post pod postem ale odżywiam temat ! Cytuj
MarcinPiro 0 Autor Opublikowano 20 Listopada 2014 Dzięki, część 4 już niedługo, dzisiaj zamawiam ! Cytuj
Tatarq 0 Opublikowano 20 Listopada 2014 no czekam z niecierpliwością a planujesz jakiś pokaz na ten rok ?? Cytuj
MarcinPiro 0 Autor Opublikowano 20 Listopada 2014 Tak, 01.01.2015 będę robił pokaz na systemie ms12 ze wszystkich wyrzutni które mam. Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 25 Listopada 2014 Nooo i jest super :christmasexclaim: widze że będziesz pokaz strzelał tylko nie zepsuj nic Cytuj
Widelczyk 0 Opublikowano 25 Listopada 2014 Proszę cię, dodaj film z unboxingu a nie zdjęcia które się po prostu zmieniają Cytuj
MarcinPiro 0 Autor Opublikowano 25 Listopada 2014 Nie mam jak bo ostatnie paczki zamawiałem razem z kolegą ;P Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi