Skocz do zawartości
  • 0

pomocy

pirovskyyy

Pytanie

Opublikowano

Witam czy mozecie mi ulozyc stuff do 100zl skladajace sie z wyrzutni?Z gory dziękuje

15 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Ze sklepu Fajerwerki Tanio możesz wziąć wyrzutnie z serii Big Bang od Jorge (Marsa, Kasjopeję, Solaris, Plutona i Wenus). To są piękne, różnorodne kostki, które można brać bez wątpliwości :) .

• 0
Opublikowano

Calkiem dobra propozycja,ale jeszcze poczekam na inne propozycje

• 0
Opublikowano

Proponuję ci zakupić jedną kostkę za 100 zł która na pewno spełni twoje wygórowane zachcianki...

• 0
Opublikowano

Tak ale jaka wyrzutnie bym mial kupic

• 0
Opublikowano

A ja to bym ci radził nazbierać więcej kasy, w ogóle nie opłaca się zamawiać z internetu za kwotę 100zł.

• 0
Opublikowano

Tak ogolnie mam 200zl ale stowa idzie na hukowe

• 0
Opublikowano

Albo kup sobie kilka kostki typu MArs, Wenus, Kasjopeja, Guliwer, Big Bang. I na pewno będziesz zadowolony z zabawy

Albo jedną dużą 49sh odpalisz raz i po zabawie :)

• 0
Opublikowano

Wole pare kostek.A jakie petardy radzicie kupic,czy musze robic inny temat robic

• 0
Opublikowano

EX1, Fp3 podstawa dla sezonowca :)

• 0
Opublikowano

A ulozyaz mi stuff z petard do 120zl

• 0
Opublikowano

Kup sobie styxa, albo monteverest/jw90 od jorge.

Polecam :67675:

• 0
Opublikowano

Polecam małą wyrzutnie jorge SM2127 exclusive collection, mała a niepozorna - na prawdę przyzwoity efekt, jw09 styx, fontanno wyrzutnia od jorge - lampa alladyna. No i tak jak chłopaki piszą wszystkie kostki serii big bang.

• 0
Opublikowano

A mozesz mi powiedziec ile to bedzie wszystko kosztowac

• 0
Opublikowano

Kup wszystkie kostki z Serii BigBang ale bez URANA ma strzasznie słaby efekt + styxa + 2 paczki fp3 i 3 paczki ex1 wyniesie to ok 130-140zł :christmascool:

• 0
Opublikowano

Co do wyrzutni to tak zrobie ale petardy uloze sobie sam bo bede mial wiecej kasy bo beda dwie czesci stufu pierwsza hukowe (12 listopada) a wyrzutnie rakiety (15 grudnia)