pirovskyyy 0 Opublikowano 25 Października 2014 Jak tam strzelacie troche petardami bo ja nie bo jeszcze niemam xd Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 25 Października 2014 Ja też jeszcze nie mam, a strzelać wolę zacząć w grudniu, bo rok temu w październiku zaczołem i na sylwka za dużo nie zostało Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 25 Października 2014 Na FM zamów lub BF tam najlepiej, najtaniej, najszybciej. Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 25 Października 2014 Sorki ale temat był o tym czy już zaczynamy strzelać. A ja przed chwilą odpaliłem kilka explosivek i kilkanaście pikolaków. A tak to prawie całą paczkę rakiet ghost, pół paczki cyrkoblitz, kilka rzymiaków od kellera, szalone pszczółki od Jorga (8szt.) i mnóstwo petard o różnej wielkości oraz mocy eksplozji. Cytuj
PyroMagik 0 Opublikowano 26 Października 2014 coś tam trzeba czasem sobie odpalić (mimo beznadziejnych sąsiadów) Cytuj
pirovskyyy 0 Autor Opublikowano 26 Października 2014 coś tam trzeba czasem sobie odpalić :D/> (mimo beznadziejnych sąsiadów) Nie martw sie kiedys beda lepsi Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 26 Października 2014 Oczywiście przed chwilą odpaliłem 1shot z wyrzutni Macrocosmos III , oraz jedengo flash'a Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 26 Października 2014 Aktualizacja: przed chwilą poszło: 1 pszczółka od jorga. 100gramów saletry i cukru pudru. Rzymiak od kellera. Korsarza s hestii i dużoooo pikolaków. Kraklingową kulke. Grono się powiększa:). Cytuj
pirovskyyy 0 Autor Opublikowano 26 Października 2014 Oczywiście przed chwilą odpaliłem 1shot z wyrzutni Macrocosmos III , oraz jedengo flash'a Czyli mam rozumiec ze rozebrales wyrzutnie xd Cytuj
pirovskyyy 0 Autor Opublikowano 26 Października 2014 Aktualizacja: przed chwilą poszło: 1 pszczółka od jorga. 100gramów saletry i cukru pudru. Rzymiak od kellera. Korsarza s hestii i dużoooo pikolaków. Kraklingową kulke. Grono się powiększa:). Bardzo fajnie ze piszesz ciagle co strzelasz Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 26 Października 2014 Dziś 2 petardy pięciostrzałowe Kilka tygodni temu wyrzutnię kasjopeje i red peony. Cytuj
pirovskyyy 0 Autor Opublikowano 26 Października 2014 Dziś 2 petardy pięciostrzałowe :P/> Kilka tygodni temu wyrzutnię kasjopeje i red peony. Juz wyrzutnie strzelasz Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 26 Października 2014 Juz wyrzutnie strzelasz Jedną wystrzeliłem z okazji zdobycia Mistrzostwa Świata siatkarzy a drugą kilka dni później dzięki nachalnej namowie brata ciotecznego Cytuj
CinQuXs 0 Opublikowano 26 Października 2014 Czas od czasu lecą jakieś Dum Bum i piratki z Hestii (z 14 paczek Dum Bum zostały mi już tylko 4) :D/> :xmas_w00t:/> Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 26 Października 2014 Ziomeczki ja to mam plan już. 16 listopada - Babcia mi schowała w listopadzie w zeszłe urodziny 79 sztuk Doble Bungs więc zrobię małe urodzinowe strzelanie 16 listopada wieczorem. 6 grudnia - Zrobię większe mikołajkowe strzelanie resztę doble odpalę. I potem pewnie będę robił filmy z X dni do sylwka. Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 27 Października 2014 No i oczywiście odpalę coś w święta na boże narodzenie jakąś rakietkę. Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 30 Października 2014 Znow poszło: 20 stuk petard explosiv1 bardo dore i głośne petardy za małą cene. 60sztuk pikolo to już tradycja. 10sztuk Super Cracker dibre petardy z hukiem 3/2x jak pikolak. Wyrzutnie Kair piękne efekty i krakling na koniec, do tego konkretne zadymienie w wilgotny dzień. Zrobiła na mnie spore wrażenie. Mam nadzieje że za niedługo następne strzelanko. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi