Spec65 0 Opublikowano 29 Marca 2014 Znam ją jeszcze z Lidla- rzeczywiście za***isty produkt. Szkoda, że nie było Jorga w tym roku w Lidlu Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Znalazłem świeży filmik tej kostki . Wydaje się, że efekty znacznie się polepszyły, zwróćcie uwagę na rozpiętość palm i gęsty cracling niczym z TXB400. Czyżby to jakiś stary filmik ? Zdziwił mnie strasznie bo oglądając inne Black Cat stracił ostatnio w stosunku do ubiegłych lat jak niestety większość produktów Jorga. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 2 Stycznia 2015 Bardzo fajna kolorowa wyrzutnia.Efekty spore i ładne.Każdy kto lubi dużo kolorów to powinien ją zakupić.Kostka może niczym nadzwyczajnym mnie nie zaskoczyła,ale była możliwa . Cytuj
abuk 30 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Bardzo miło zaskoczyła mnie ta kostka. Dostałem ją za darmo, spodziewałem się zwykłych, niewyróżniających się zbytnio efektów, lecz myliłem się. Kolory były żywe, gwiazdki rozpryskiwały się na spore odległości jak na 30mm. Tegoroczne pozytywne zaskoczenie, polecam Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 9 Stycznia 2020 Stary i poczciwy.. raczej to już legenda Ale jak widać mimo tylu lat nadal trzyma poziom. Cytuj
Mario120 1 Opublikowano 22 Listopada 2020 kurde miałem tą wyrzutnie chyba 6lat temu i po tym filmie przekonałeś mnie, żeby kupić ją na ten rok Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi