firawerkoman 7 Opublikowano 27 Października 2014 Symbol: PXP306 Nazwa: Crash Opis: petarda 1 strzałowa; efekt: HUK Zdjęcie: Cytuj
Pitbullsoldier 2 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Kupiłem kilka dni temu ,powiem że takie sobie no ale 5 zł za 12 sztuk to nie jest źle :xmas_laugh: Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Petarda do przetestowania jest idealna, ale wolał bym dołożyć 2 zł i mieć JC05. Dla mnie mało opłacalna, taka moja opinia Cytuj
PiroManiaHD 0 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Petarda jest średnio opłacalna pod względem ceny, ponieważ za można dołożyć te 2 zł i mieć paczkę Fp3 Small w której jest 30 petard. Ale do przetestowania można śmiało kupić. Co ty pier**lisz ? Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Co ty pier**lisz ? Wyrażam swoją opinię, może miałem słabszą partie i próbuj się hamować. Cytuj
PiroManiaHD 0 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Wyrażam swoją opinię, może miałem słabszą partie i próbuj się hamować. ale to jest lepsze od smali Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 26 Grudnia 2014 ale to jest lepsze od smali :)/> Tylko pod względem huku, small ma 30 sztuk crash tylko 12 :xmas_wink: Cytuj
PiroManiaHD 0 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Tylko pod względem huku, small ma 30 sztuk crash tylko 12 :xmas_wink:/> ale jak byś za crashe płacił z 9 zł to było by 20 sztuk i moim zdaniem crashe bardziej opłacalne ! Cytuj
Piszczek 0 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Porównywałem je do fp3 i są słabsze. Fp3 było głośniejsze i to nawet dużo bardziej. Ogólnie petardy fajne ale i tak bardziej polecam fp3 Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Huk mają w porządku, ale są nie opłacalne. Lepiej kupić fp3 small które mają podobny huk i są dużo bardziej opłacalne. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi