firawerkoman 7 Opublikowano 27 Października 2014 Symbol: PXR209 Nazwa: Fire Crump Opis: zestaw 9 rakiet FIRE CRUMP; efekty: purpurowe palmy z chryzantemami, chryzantemy, niebieskie fale, brokatowe korony. Zdjęcie: Cytuj
Merik 1 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Podbijam pytanie bo widzę, że są w niezłej cenie w Carrefourze w tym roku. Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Podbijam pytanie bo widzę, że są w niezłej cenie w Carrefourze w tym roku.Jeśli myślisz, że ten zestaw kosztuje 16,99 zł to ... cena od. Cytuj
Mateusz95c 0 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Ktoś testował i może je polecić W tym roku kupiłem Hestie HE0313 Night Attack i efekt był beznadziejny Cytuj
EmiloShow 0 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Odświeżam pytanie, testował ktoś może już te rakiety i mógłby pochwalić się opinią? Cytuj
ZUNA 0 Opublikowano 20 Grudnia 2016 testowałem są extra, choć z tej firmy są lepsze np bazooki czy no limits..hestia to marketowe dziadostwo Cytuj
EmiloShow 0 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Dzisiaj testowałem, polecam, lecą wysoko i efekt tez bardzo dobry! Cytuj
Crazy monster 100 2 Opublikowano 1 Stycznia 2019 I te rakiety znalazły się w moim stuffie.Efekty miałe piękne.I cena też jest dobra ,lecz mogły by być ciut tańsze.Największym minusem tych rakiet jest wypadający lont.Z dwóch rakiet mi właśnie lont wypadł.Jedną na szybko udało się od ratować. Lecz w drugiej musze dać kapkę kleju żeby lont nie wypadywał.Zestaw oceniam na:8/10.Polecam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi