Witam! Mam dylemat w co zainwestować 100 zł. Większość stuffu już mam i szukam bardziej czegoś do zabawy, czegoś do urozmaicenia pokazu. Myślałem nad takim zestawem: jupiter 25 zł sfinx 25 zł moździerz jw86 25 zł - to kupię ( o ile będzie ) z biedronce Zostaje 20 - 25 zł Zastanawiam się czy nie odwiedzić sklepu jgs i nie kupić kilku produktów firmy tropic ( ciągle jorge i jorge, więc to byłoby coś nowego ) Jeżelibym się zdecydował kupiłbym: Petardy K-0201 0,65 PLN - picollo Petardy K-0201s 0,65 PLN - picollo Petardy TC-2 2,20 PLN - widow maker Bateria TB-32 7,00 PLN - phoenix ( polecana na forum ) Bateria TB-37 3,00 PLN - Whistline Snake ( jeszcze się nie spotkałem z tą wyrzutnią :?: ) Bateria TB-8 3,60 PLN - ballet razem z zakupami w biedronce wychodzi około 92 zł Czekam na wasze odpowiedzi, czy nie lepiej wydać pieniądze na inne fajerwerki? Chciałbym się jeszcze zapytać czy ktoś miał już Whistline Snake? Bardzo mnie zaciekawiła i kosztuje tylko 3 zł! Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi :grin:
Pytanie
velibrum 12
Witam!
Mam dylemat w co zainwestować 100 zł. Większość stuffu już mam i szukam bardziej czegoś do zabawy, czegoś do urozmaicenia pokazu.
Myślałem nad takim zestawem:
jupiter 25 zł sfinx 25 zł moździerz jw86 25 zł - to kupię ( o ile będzie ) z biedronce
Zostaje 20 - 25 zł Zastanawiam się czy nie odwiedzić sklepu jgs i nie kupić kilku produktów firmy tropic ( ciągle jorge i jorge, więc to byłoby coś nowego )
Jeżelibym się zdecydował kupiłbym:
Petardy K-0201 0,65 PLN - picollo
Petardy K-0201s 0,65 PLN - picollo
Petardy TC-2 2,20 PLN - widow maker
Bateria TB-32 7,00 PLN - phoenix ( polecana na forum )
Bateria TB-37 3,00 PLN - Whistline Snake ( jeszcze się nie spotkałem z tą wyrzutnią :?: )
Bateria TB-8 3,60 PLN - ballet
razem z zakupami w biedronce wychodzi około 92 zł
Czekam na wasze odpowiedzi, czy nie lepiej wydać pieniądze na inne fajerwerki? Chciałbym się jeszcze zapytać czy ktoś miał już Whistline Snake? Bardzo mnie zaciekawiła i kosztuje tylko 3 zł!
Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi :grin:
16 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi