Kamilox 0 Opublikowano 28 Października 2014 Opłaca się kupić BomBon ? Bo nie znalazłem nigdzie tematu o nich, jak jest to sorki. Chodzi mi głównie o ich siłę huku. Cytuj
0 MajsterD12 5 Opublikowano 28 Października 2014 (edytowane) Petardy nie opłacalne jak za tą cenę. Lepszym rozwiązaniem byłby zakup petard Crazy Robots, huk zbliżony do Bomb Bonów, za to cena znacznie niższa bo 13zł/op (12szt) Edytowane 29 Października 2014 przez Arturo To nie dział "bazar" Cytuj
0 piropiotr223 11 Opublikowano 28 Października 2014 Lepiej kupić BD, ena zbliżona, huk z pewnością owiele głośniejszy. Tak czy siak bomb bon to wedłógnir nieopłacalne petardy. Cytuj
0 Kamilox 0 Autor Opublikowano 28 Października 2014 Myślałem nad zakupem, ale dzięki wam wiem że nie warto. Zam miast nich kupię paczkę dum bum i fp3 small. Dzięki za pomoc. Korzystając z tematu co myślicie o megatresk? Cytuj
0 piropiotr223 11 Opublikowano 28 Października 2014 Miałem je i mi się podobały. Iloć w paczce, cena i głośność powodują że są to bardzo dobre petardy jak dla mnie. Cytuj
0 Kamilox 0 Autor Opublikowano 28 Października 2014 Dzięki wielkie teraz już wiem jakie petardy dobrać i w jakiej ilości. Cytuj
Pytanie
Kamilox 0
Opłaca się kupić BomBon ? Bo nie znalazłem nigdzie tematu o nich, jak jest to sorki.
Chodzi mi głównie o ich siłę huku.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi