pirovskyyy 0 Opublikowano 28 Października 2014 Siema czy wy tez ogladacie sylwester z polsatem? Cytuj
marcelfajerwerki 0 Opublikowano 28 Października 2014 Czasem oglądam jak robie sobie przerwy ze strzelania Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 28 Października 2014 Ja w sylwester od 18 do 23:45 strzelam, przychodzę do domu na szampana Więc polsatu za dużo nie oglądam. Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 28 Października 2014 Czasem oglądam jak robie sobie przerwy ze strzelania Jak i ja Popraw "nazwę tematu" !! Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 28 Października 2014 Sylwester z Polsatem to nieodłączny punkt nocy sylwestrowej. Zawsze oglądam Polsat, nigdy Dwójkę . Ale większą część wieczoru spędzam podziwiając fajerwerki przez okno i strzelając. Cytuj
pirovskyyy 0 Autor Opublikowano 28 Października 2014 Jak i ja :)/> Popraw "nazwę tematu" !! Niewiem jak bo na telefonie mam tylko neta Cytuj
pirovskyyy 0 Autor Opublikowano 28 Października 2014 Sylwester z Polsatem to nieodłączny punkt nocy sylwestrowej. Zawsze oglądam Polsat, nigdy Dwójkę ;)/>. Ale większą część wieczoru spędzam podziwiając fajerwerki przez okno i strzelając. Ja na taras wychodze czasem i strzelam Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 28 Października 2014 Czasami się troszkę oglądnie, ale wole siedzieć na polu oglądać fajerwerki i samemu je odpalać, szkoda czasu mi na telewizje. Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 28 Października 2014 Sylwester w polsatem to podstawa Ja troche ogladam troche ide potrzelac troche oglądam troche ide postrzelac i tak az do 24 Cytuj
Poki 17 Opublikowano 28 Października 2014 Wraz z wiekiem zmieniają się preferencje dotyczące spędzania nocy sylwestrowej. Nawiasem moja partnerka do dziś nie może zrozumieć jak to jest, że zawsze były powtórki po 2-3 razy sylwestrowych wieczorów,a w tym roku nie było. Cytuj
wapster 0 Opublikowano 28 Października 2014 W tym roku znowu Polsat zawita do Gdyni! Dobrze że nie muszę wtedy być w centrum bo jest masakra komunikacyjna i pozamykane ulice. Zresztą pozamykane ulice niektóre są już kilka dni przed. Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 28 Października 2014 może czasem zerkne jak ide do domu coś zjeśc się napić a tak to niema czasu na to Cytuj
pirovskyyy 0 Autor Opublikowano 30 Października 2014 Najlepszy Sylwester jeśli chodzi o muzyke to własna play lista :xmas_biggrin:/> Oczywiscie zdarzy sie włączyć tv i zobaczyć kto prowadzi owego Sylwestra ;p A kto moze Krzysztof Ibisz wiecznie mlody xd:d Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 30 Października 2014 U mnie w rodzinie to tradycja nie wiem jak tam u was, oglądam trochę i trochę strzelam. Cytuj
pirovskyyy 0 Autor Opublikowano 30 Października 2014 U mnie w rodzinie to tradycja nie wiem jak tam u was, oglądam trochę i trochę strzelam. U mnie rodzice ogladaja ja tez czasem lukne a tak strzelam petardy Cytuj
Mika 0 Opublikowano 30 Października 2014 Czasami oglądam jak mam przerwy w strzelaniu :christmascool: Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 31 Października 2014 Polsat Polsatem, ale w tym roku proszę wyjątkowo mnie wypatrywać o 1 w nocy 1 stycznia na Sky Newsie lub BBC, może mnie znajdziecie hehe ! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi