damian7878 98 Opublikowano 31 Października 2014 Ciągle waham się z zakupem którejś z tych kostek.Zmieniam ciągle zdanie,nie wiem ostatecznie na którą się zdecyduje.Może wy mi pomożecie? Która kostka jest lepsza,ma ładniejsze rozpryski,większą rozpiętość i robi większe wrażenie? Cytuj
0 endriu123457 56 Opublikowano 31 Października 2014 jw419 poniewaz jw418 juz nie jest taka rozlozysta jak 3-4 lata temu Cytuj
0 piropiotr223 11 Opublikowano 1 Listopada 2014 Jak na finał to JW419 a w pokazie JW418 choć na finał też się nada bo szybko strzela. Ale myśle że mimo wszystko JW418 to lepszy zakup i bardziej opłacalny. Cytuj
0 capodanno 37 Opublikowano 1 Listopada 2014 Moim zdaniem ładniejsza od obu tych baterii jest JW7436 Zeppelin... Achilles zmienił się zupełnie na gorsze, ale 3-7 lat temu to była wyrzutnia o której każdy marzył. Cytuj
Pytanie
damian7878 98
Ciągle waham się z zakupem którejś z tych kostek.Zmieniam ciągle zdanie,nie wiem ostatecznie na którą się zdecyduje.Może wy mi pomożecie? Która kostka jest lepsza,ma ładniejsze rozpryski,większą rozpiętość i robi większe wrażenie?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi