bigfun 5 Opublikowano 4 Listopada 2014 Czy można wysłać więcej niż jeden podkład ? Witam można wysłać dowolną ilość podkładów o ile mają one 5 minut.
wapster 0 Autor Opublikowano 4 Listopada 2014 sa 3 miejsca za lajki z FB oraz 3 miejsca które zostaną wyłonione przez jury składające się z pracowników www.fajerwerki-net.pl Czyli łączna pula nagród to 2tyś. PLN!!!
Cooli 4 Opublikowano 4 Listopada 2014 Czy zadecydują lajki z FB??? Dobrze zrozumialem? Boże Napisałem ci na SB Pula nagród 1000 zł za lajki w tym za 1 miejsce - 500 zł za 2 miejsce - 300 zł za 3 miejsce - 200 zł oraz druga pula nagród 1000 zł (nagrody przyznaje jury z BF) w tym za 1 miejsce - 500 zł za 2 miejsce - 300 zł za 3 miejsce - 200 zł TERAZ JUŻ ZROZUMIAŁEŚ ?
wapster 0 Autor Opublikowano 4 Listopada 2014 Tak jak informowałem posty niezwiązane z konkursem będę usuwał.
rosomak380 3 Opublikowano 6 Listopada 2014 Teraz jak każdy ma równe szanse to konkurs jest super .Dużo frajdy mam z wybierania utworów.Twórzcie i wysyłajcie bo naprawdę warto.
piropiotr223 11 Opublikowano 11 Listopada 2014 Czeba sie zmobilizować i coś zrobić. Super sklep z którego wiele razy zamawiałem. Bardzo wysokie nagrody i uczciwy konkurs. Myśle że naprawdę warto chociarz spróbować. Biore się do roboty. :-)
fifa127 1 Opublikowano 12 Listopada 2014 Czy mógłby mi ktoś podać link do fanpage Big Fun'a bo albo jestem ślepy albo nie mogę znaleźć :D/> Edit: Okej, nieaktualne znalazłem
Cooli 4 Opublikowano 12 Listopada 2014 Czy mógłby mi ktoś podać link do fanpage Big Fun'a bo albo jestem ślepy albo nie mogę znaleźć :D/>/> Edit: Okej, nieaktualne znalazłem :)/> Ty zawsze niezły jesteś. Jak cię nie ma to się nic nie dzieje jak jesteś to pytasz o rzeczy tak oczywiste i serce się kraja Dobrze że jesteś bo czasem humor człowiekowi polepszysz
rosomak380 3 Opublikowano 21 Listopada 2014 Konkurs ma być zabawą.Jak wygram będzie super,a jak nie to przecież płakać nie będę.Mnie lajki nie obchodzą,gdyż liczę na dodatkową nagrodę w której będzie brana pod uwagę wartość merytoryczna podkładów muzycznych Twórzcie utwory by się bawić.
Sevento 16 Opublikowano 25 Listopada 2014 Mojej propozycji nie dodali na swój fanpage. Coś mi tu śmierdzi...
MajsterD12 5 Opublikowano 25 Listopada 2014 Poczekaj jeszcze, jak nie dodadzą do jutra to poślij raz jeszcze albo po prostu zadzwoń do nich. Cierpliwości
mpiwowski 182 Opublikowano 25 Listopada 2014 Spokojnie, nie ma co w lajkach rywalizować bo to konkurs, kto najwięcej wyda na kupno lajków.
szejku 0 Opublikowano 25 Listopada 2014 Moja propozycja także wysłana w niedzielę jeszcze nie dodana na FB.
rosomak380 3 Opublikowano 25 Listopada 2014 Utwory zostały dodane.Spokojnie w sklepie pracują ludzie którzy mają wiele innych rzeczy na głowie. Wszystkie problemy związane z mailami zostały wyjaśnione.
bigfun 5 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Witam, konkurs został zakończony do zwycięzców zostały wysłane @ z prośbą o podanie swoich danych, gdy tylko wszystkie informacje zostaną zweryfikowane zostaną podane do publicznej wiadomość. Pozdrawiam Ekipa BigFun
przemo312132 14 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Chwileczkę , ciekawi mnie to czy od razu poszły maile do 6-osób czy tych tylko za "like " Edit : Cooli ok ale i ja również żyri
Cooli 4 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Chwileczkę , ciekawi mnie to czy od razu poszły maile do 6-osób czy tych tylko za "like " Dowiesz się jak ogłoszą wyniki nikt tego nie wie. Aby twoją ciekawość ugasić nie brałem udziału w konkursie lajkowym tylko wybór "żyri"
Rekomendowane odpowiedzi