Cooli 4 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Do mnie też meil doszedł :)/> Empik to najprawdopodobniej ty, czak i ja podzielimy się jedną pulą
mpiwowski 182 Opublikowano 2 Grudnia 2014 ale co ja? edit: załapałem czytając 5 raz. Nie wiem nie wiem zobaczymy.
show of fireworks 0 Opublikowano 2 Grudnia 2014 standardowo wygrywają ci co mają największe stuffy. A ja nawet jednej cholernej wyrzutni w tym roku miał nie będę, bo floty nie mam ;/
Cooli 4 Opublikowano 2 Grudnia 2014 standardowo wygrywają ci co mają największe stuffy. A ja nawet jednej cholernej wyrzutni w tym roku miał nie będę, bo floty nie mam ;/ Hehehe ale teraz dowaliłeś Ja nie mam żadnego jak na razie, MPIK też chyba nic? nie wiem a Capensis tym bardziej żadnej kostki. Widzę że spinki i hejty się zaczynają
Cooli 4 Opublikowano 2 Grudnia 2014 ale co ja? edit: załapałem czytając 5 raz. Nie wiem nie wiem zobaczymy. :D/> He He He 500, 300, 100 do podziału jak myślisz?
damian7878 98 Opublikowano 2 Grudnia 2014 standardowo wygrywają ci co mają największe stuffy. A ja nawet jednej cholernej wyrzutni w tym roku miał nie będę, bo floty nie mam ;/ Z tym się nie zgodzę.Ja mam jeden z największych stuffów na forum.Zdecydowana większość zawartości pochodzi właśnie ze sklepu Bigfun a mimo to nie stanąłem na podium.Jakoś tak się złożyło,ze wygrali sami weterani forum.
Cooli 4 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Z tym się nie zgodzę.Ja mam jeden z największych stuffów na forum.Zdecydowana większość zawartości pochodzi właśnie ze sklepu Bigfun a mimo to nie stanąłem na podium.Jakoś tak się złożyło,ze wygrali sami weterani forum. W takich konkursach nie ma znaczenia czy nowi czy weterani. W innych konkursach nie miałem szczęścia a zawsze wysyła się prace czy zgłoszenia i nic. Czasem szczęście się uśmiechnie. Na pewno szczęście uśmiechnie się w kolejnej edycji również do ciebie
wapster 0 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2014 hehe... :)/> znowu marudzenie?! Widać inni nie znają się na muzyce do pokazów!:)/> odpowiedź jest prosta:) To nie forum wybierało laureatów a jury złożone z pracowników firmy.
capensis 12 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Ad stuffow, ja od mojego ostatniego pokazu tj 2012/2013 nic nie kupowalem itp takze to nie o to chodzi mysle w moim przypadku moglo pomoc to ze jestem muzykiem i siedze w tym po prostu ja od siebie gratuluje wszystkim wygranym a pozostalym dziekuje za zdrową rywalizacje
Cooli 4 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Ad stuffow, ja od mojego ostatniego pokazu tj 2012/2013 nic nie kupowalem itp takze to nie o to chodzi mysle ;)/> w moim przypadku moglo pomoc to ze jestem muzykiem i siedze w tym po prostu ;)/> ja od siebie gratuluje wszystkim wygranym a pozostalym dziekuje za zdrową rywalizacje Z ciekawości jak przeczuwasz Werdykt Jury?
capensis 12 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Szczerze to nie wiem a nawet jezeli mam typy to wole publicznie nie mowic zeby potem znowu hejtu itp nie bylo
Cooli 4 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Ja to stawiam na ciebie że zdobędziesz 1 miejsce potem Mpik bo dał jako pierwszy no i na końcu JA
szejku 0 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Konkurs także uważam za lekko podstawiony, to tylko moje zdanie. Poza tym mam kilka uwag: https://www.youtube.com/watch?v=mj70hTrtBMw&list=UUYvL4Anx7bWok2mBbbB2rSQ Film ten wygrał jedną z nagród. Po pierwsze w części wizualnej nie ma zamieszczonego adresu : fajerwerki-net.pl, cytuję z § 3 Zasady udziału w konkursie :"6. Materiał muzyczny powinien zostać umieszczony na YouTube, a w części wizualnej pliku powinno zostać umieszczone logo BigFun ( logo jest do pobrania z naszego profilu na Fb ), adres internetowy : www.fajerwerki-net.pl oraz hasło „ NAJWIĘKSZY SKLEP INTERNETOWY Z FAJERWERKAMI” ." Po drugie film na ponad 5 minut. cytuję z § 3 Zasady udziału w konkursie "5. Przedmiotem konkursu jest podanie propozycji muzyki mogącej stanowić podkład muzyczny do pokazu pirotechnicznego. Czas podkładu jest określony i wynosi 5 minut. Przesłany podkład może składać się z jednego lub kilku połączonych ze sobą utworów." Cytuję także z § 5 Postanowienia końcowe "2. Osoby, które nie spełnią któregokolwiek z warunków określonych w niniejszym regulaminie lub podadzą nieprawdziwe informacje, zostaną automatycznie wyłączone z konkursu." Dziękuje wielce za sprawiedliwość.
szejku 0 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Proszę bardzo Nie chodzi mi tutaj o to że ja nie wygrałem, ale zasady i regulamin konkursu jest ważny...
JacuQM 122 Opublikowano 2 Grudnia 2014 teraz szukają dziury w całym... wygrałeś i teraz masz innych gdzieś :D/> Bardzo chętnie po ogłoszeniu wyników przesłucham sobie te podkłady ;)/> Gratuluje wszystkim którzy wygrali. JacuQM
rosomak380 3 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Konkurs jest zabawą.Gratulacje zwycięzcom jeszcze raz.Niech Wam się miło strzela w Sylwestra
capensis 12 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Posprawdzajcie maile i poodpisujecie bo wyniki sa opoznione przez osoby ktore nie odpisaly na maile od bf
wapster 0 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zwycięzcy z ilości laików: pierwsze miejsce: 62525 “lajków” Nicka na forum: Jacuss drugie miejsce: 54089 “lajków” Nicka na forum: Nygas123 trzecie miejsce: 21325 “lajków” Nicka na forum: vandal1519 Zwycięzcy z głosowania: pierwsze miejsce: Nicka na forum: capensis drugie miejsce: Nicka na forum: Cooli trzecie miejsce: https://www.youtube.com/watch?v=mj70hTrtBMw Nicka na forum: mpiwowski Osoby które wygrały mogą już dokonywać zakupy w sklepie www.sklepbigfun.pl Podczas składania zamówienia w polu "uwagi" proszę podawać nick z forum.
wapster 0 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2014 Osoby z konkursu lajkowego proszę zweryfikować swój nick na forum wysyłając do mnie PW. Kody weryfikacyjne zostaną wysłane osobno do każdego z uczestników którzy wygrali w konkursie. Będą one do wpisania w polu uwagi razem z nickiem z forum.
Rekomendowane odpowiedzi