Widelczyk 0 Opublikowano 1 Listopada 2014 Witam! Mój stuff przedstawia się tak: 1x RC1 1x RC3 1x RC5 1x "HOT" Piromax 1x Zryw 1x Xender 1x FP3 small 1x Nitro FX 1x FP3 Big 1x 22056 Keller 1x 22053 Keller 1x PXG101 2x Cyrkoblitz mały Kometa 1x Trzeszczące Kulki 1x Kulki dymne 1x Mini Dymy 1x Whistling Rockets 1x Rakiety Ghost 2x Wyrzutnia Saturn 1x Yellow/Purple peony 1x Macrocosmos 3 1x Kasjopeja 1x Jackson Oceniajcie i piszcie co można zmienić na lepsze z wyrzutni Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 1 Listopada 2014 Niezły stuff. Bardzo ciekawy i nie monotonny. Nie będzie ci się nudziło w sylwka Cytuj
Widelczyk 0 Autor Opublikowano 1 Listopada 2014 Chodzi mi o to aby przetestować wszystko tylko ze z tymi wyrzutniami mam dylemat bo zamiast Jacksona i yellow/purple peony moge wziąć Show Boxa, tylko ze SHow box to 20mm a nie 30 ;/ Cytuj
marcelfajerwerki 0 Opublikowano 1 Listopada 2014 Fajny stuff.Zauważyłem też , że masz dużo petard z piromaxa i to mi się podoba Cytuj
Widelczyk 0 Autor Opublikowano 1 Listopada 2014 A co do tych wyrzutni to potrzebuje jeszcze jedną na finał do 50 zł. Jaką polecacie? Z bigfuna Cytuj
Widelczyk 0 Autor Opublikowano 1 Listopada 2014 Dodam nawet Unboxing A co do wyrzutni to jaką polecacie? Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 1 Listopada 2014 Show box jest najlepszy, pomimo małego kalibru są duże, piękne efekty. Stuff bardo fajny, bardzo różnorodny i z dobrym też efektem. Będą jeszcze jakieś zakupy? Cytuj
Krystian Piro 0 Opublikowano 1 Listopada 2014 Super stuff, zachowałeś różnorodność i strzelanie ci się nie znudzi. Czekam na następne części. Cytuj
Widelczyk 0 Autor Opublikowano 1 Listopada 2014 To zdecyduje się na show boxa chyba najlepszy wybór a jeszcze nie wiem bo może więcej wydał na stuff kasa się zgadza więc jak co to się będę jeszcze pytał co kupić jednym słowem, będzie jedna wielka paka Cytuj
Widelczyk 0 Autor Opublikowano 1 Listopada 2014 Będę brał chyba Show Boxa i 155057 Samuraj myślę że dobry wybor Cytuj
Widelczyk 0 Autor Opublikowano 2 Listopada 2014 Dobra, czyli wszystko oprócz wyrzutni zostaje tak jak jest. Wyrzutnie zmieniam na Show Boxa, Samuraja 155057 i Kasjopeje Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 2 Listopada 2014 To zmieniłeś na lepsze Ps. Postaraj się edytować posty, a nie pisać jeden pod drugim, ok ? Cytuj
Widelczyk 0 Autor Opublikowano 2 Listopada 2014 Na fonie nie wiem czy się da edytować, ale jak jestem na PC to spoko Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 2 Listopada 2014 Na fonie nie wiem czy się da edytować, ale jak jestem na PC to spoko :P/> Da się wystarczy kliknąć na swój post i na dole pisze edytuj. Ja rzadko na PC jestem na forum, więc wiem Cytuj
pirovskyyy 0 Opublikowano 2 Listopada 2014 O rzeczywiście, dzięki za info maj frend ;)/> Your english i very very good my friend Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 2 Listopada 2014 Your english i very very good my friend On to raczej specjalnie napisał, ale co ja tam wiem maj frend Cytuj
pirovskyyy 0 Opublikowano 2 Listopada 2014 On to raczej specjalnie napisał, ale co ja tam wiem maj frend ;)/> Ja tez dla jaj pisalem maj frend Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi