pirovskyyy 0 Opublikowano 2 Listopada 2014 Tak ;)/> a na twitchu twitch.tv/lujekpl Grales na skkf bo mi sie cos kojarzy Cytuj
Widelczyk 0 Autor Opublikowano 8 Listopada 2014 Stuff zamówiony ;)/> http://imgur.com/Zr3TKtv Czekajcie na unboxing ;)/> Mam jeszcze pytanie, które rakietki Diablo są najlepsze? Będę kupować w markecie pewnie albo w hurtowni Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 8 Listopada 2014 Widzę,że postawiłeś na zabawę,której będzie cała masa.Dużo petard,trochę wyrzutni,no fajnie fajnie. Cytuj
Widelczyk 0 Autor Opublikowano 8 Listopada 2014 Będę robił pokaz około 13 wyrzutni jak nie więcej będzie (nie chcę mi się liczyć Cytuj
sheff 0 Opublikowano 8 Listopada 2014 Bardzo dobre sprawdzone wyrzutnie, wiele zabawy z róznymi petardami żukami itp Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 8 Listopada 2014 Super stuff z mnóstwem dobrej zabawy. Widze kostke hot stars którą Ci serdecznie polecam oraz show boxa. Kostki pierwsza klasa i coś do głosniejszego strzelania też jest. Daje Ci 9.5/10. Cytuj
Widelczyk 0 Autor Opublikowano 8 Listopada 2014 Bardzo się cieszę dziękuję a tak btw to razem z kolegą zamawiałem Cytuj
PiroManiaHD 0 Opublikowano 9 Listopada 2014 Dobry wybór kostka Show Box dobra kostka za małe pieniądze mimo niskiego kalibru Cytuj
Widelczyk 0 Autor Opublikowano 9 Listopada 2014 Ok, ta pierwsza paka zamówiona, 15 listopada albo wcześniej, albo później będzie taka paczka z następującą zawartością 1x Samuraj Keller 1x Night Rider Keller 2x Moździerz Fantasy of Night 1x JR6 Diablo 6x FP3 Big 1x Salute od Triplexa może jeszcze jakieś petardy dojdą i do tego dochodzi zestaw promocyjny 100+ nr 1 i 3 oraz 50+ nr 2 Cytuj
Widelczyk 0 Autor Opublikowano 9 Listopada 2014 Te wyrzutnie są super :3 36sh 1" Zobacz efekty na YT, za 50 zł warto Cytuj
Widelczyk 0 Autor Opublikowano 10 Listopada 2014 A słuchajcie, jakaś alternatywa zamiast Samuraja bo jednego będę miał ;)/> Coś aby było na BF ale jak nie będzie no to wezmę juz Samuraja Cytuj
Widelczyk 0 Autor Opublikowano 10 Listopada 2014 Pierwsza paczka już wkrótce dostanie się w moje rączki http://imgur.com/VkaSH2c Cytuj
Widelczyk 0 Autor Opublikowano 11 Listopada 2014 Jutro 1 paczka bedzie Całe 30Kg Już wkrótce zamawiam 2 Czekajcie na unboxing Cytuj
Kamilox 0 Opublikowano 11 Listopada 2014 Czekamy, czekamy. Kocham unboxingi Ps. Wstawisz go na kanał WyczynowyWidelczyk ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi