Widelczyk 0 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2014 A ten zapalnik to kolega chciał, nie wiem po co mu xD No petard mam od cholery, wieć zapawa będzie świetna Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Ile w sumie na to wszystko wydałeś? Bardzo urozmaicony stuff,ale tyle bym nie dał rady wystrzelić przez 2 dni :xmas_biggrin: Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Już pewnie koniec, bo tyle kasy wydałem że.. xD Mi sie zdarzało więcej hahahaha Nie liczy się ilość tylko pamięć jak to mówią JacuQM Cytuj
Widelczyk 0 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2014 Za wszystkie paczki wyszło 1300 zł Myślę że wystarczy xD Cytuj
Widelczyk 0 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2014 (edytowane) Aktualizacja ;)/> Unboxing nagrany ;)/> Teraz tylko wrzucać na YT ;)/> Maice fotke a na YT zapraszam za około godzinkę ;)/> Film z unboxinu już dostępny Zapraszam !!! https://www.youtube....eature=youtu.be Edytowane 17 Grudnia 2014 przez MajsterD12 Cytuj
Widelczyk 0 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2014 Najpewniej dzisiaj będzie podsumowanie wszystkich zamówień Film oczywiście na YT Pozdrawiam Cytuj
Widelczyk 0 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2014 PIROMANIACY! To jeszcze jednak nie będzie koniec ;)/>/>/> W najbliższym czasie pójdę jeszcze do hurtowni u mnie w Kaliszu (MIZET) Myślę że z 20 zł jeszcze przeznaczę, najpewniej wezmę m in jakieś pikolaki, EX1 itp ;)/>/>/> Za 3 dni aktualizacja ;)/>/>/> Pozdrawiam! Jutro ostatnia aktualizacja w tym roku ;)/>/> Drobnica ;)/> No i zawędrowałem do kauflandu i zaopatrzyłem się w to cudeńko :3 Taka wiśienka na torcie To już niestety koniec na ten rok Pozdrawiam i proszę o ocenę ogólną Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 1 Stycznia 2015 I jak się spisała wyrzutnia samuraj od kellera bo nie wiem czy warto się w nią zaopatrzać? Cytuj
Widelczyk 0 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2015 Świetna kostka, piękne efekty, różnorodne Polecam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi